Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet

Povestea mai puțin știută a artistei..
Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet

Angela Similea a trăit șocul vieții sale atunci când fiul ei s-a mutat în America. Celebra cântăreața de muzică ușoară a albit brusc în urma șocului trăit și i-a fost foarte greu să accepte că unicul ei băiat va trăi la mii de kilometri depărtare de ea. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei.

Angela Similea a suferit enorm după ce fiul ei s-a mutat în America

Angela Similea, una dintre cele mai iubite artiste din România, a avut sufletul sfâșiat de durere când fiul ei a decis să se mute în Statele Unite ale Americii. În urmă cu două decenii, Sorin Hilgen a decis să părăsească definitiv România și să trăiască ”visul american”. El locuiește în prezent în apropierea metropolei Boston, alături de soția lui și cei doi copii (din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones).

Citește și: Cum arată Dida Drăgan, la 76 de ani. Apariție rară în public. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii

Cântăreața în vârstă de 77 de ani a suferit enorm după plecarea singurului ei copil. Deși și-a dorit întotdeauna ca băiatul ei să aibă succes, gândul că el va fi atât de departe de ea a chinuit-o o bună perioadă de timp pe artistă. Șocul despărțirii de băiatul ei a fost atât de mare, încât Angela Similea a albit complet într-o singură zi.

”El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, povestea Angela Similea.

Cu ce se ocupă fiul Angelei Smilea. Are un salariu colosal

Cântăreața a dezvăluit că fiul ei are o situație financiară extrem de bună. Bărbatul activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă zeci de mii de dolari pe lună, însă asta nu poate alina dorul de mamă.

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Elena Cârstea din partea medicilor, la 61 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere în lacrimi

”La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, mărturisea Angela Similea.

Sorin Hilgen este fiul Angelei Similea din cea de-a doua căsnicie a artistei, cu chitaristul Sorin Movileanu. Ulterior, el a fost înfiat de cel de-al treilea soț al Angelei Similea, omul de afaceri Jan Christian, potrivit Viva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *