Ce ascunde de fapt dressingul Iuliei Albu. Orice femei tânjește după asta

Vedeta le-a arătat tuturor dulapurile sale cu haine
Ce ascunde de fapt dressingul Iuliei Albu. Orice femei tânjește după asta

Iulia Albu este cunoscută pentru ținutele sale cu care atrage toate privirile la evenimente. Multe persoane s-au întrebat cum arată dressingul acesteia și ce ascunde acolo. Iată că vedeta a decis să dezvăluie tuturor ce ascunde dressingul ei.

Ce are Iulia Albu în dressing. Cum sunt aranjate toate hainele vedetei

Cunoscutul critic de modă a dezvăluit curioșilor ce ascunde garderoba sa, tot ce se află în dulapurile din care își alege ținutele de zi cu zi, dar și pe cele de evenimente. Orice doamnă sau domnișoară ar râvni la astfel de dulapuri, plin cu haine colorate, dar și accesorii unicat.

Toate hainele Iuliei Albu sunt aranjate frumos, pe umerașe și rafturi, astfel încât să le poată vedea pe toate și să își aleagă întotdeauna ținuta potrivită, potrivit viva.ro.

De ce nu și-a vopsit Iulia Albu niciodată părul

Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc și s-a ținut departe de intervenții estetice sau schimbări de look. Cunoscuta blondină mărturisește că nu și-a vopsit niciodată părul.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu ca pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit ca m-as trăda eu pe mine. Culoarea parului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea parului fiicei mele este mostenirea ei de la mine”, a dezvăluit Iulia Albu.

Ce regulă respectă Iulia Albu pentru a-și menține silueta impecabilă

Iulia Albu are un corp de invidiat la vârsta de 41 de ani, iar acest lucru nu se datorează vreunui regim fix. Vedeta a mărturisit că a avut dintotodeauna o problemă cu faptul că era prea slabă. Din acest motiv a renunțat să mai țină diete și nu era oricum adepta unor regimuri stricte. Iulia Albu preferă să se mențină în formă făcând sport la sala de fitness.

Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus. Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești”, a declarat Iulia Albu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *