Ce au mereu stewardesele în geanta lor în timpul zborurilor. Le ajută să aibă un look fresh și să nu pară obosite

Află câteva secrete importante de frumusețe chiar de la însoțitoarele de zbor.
Ce au mereu stewardesele în geanta lor în timpul zborurilor. Le ajută să aibă un look fresh și să nu pară obosite

Ce au mereu stewardesele în geanta lor în timpul zborurilor. Însoțitoarele de zbor arată întotdeauna impecabile, dar care să fie trucurile lor de frumusețe pentru a arăta atât de bine?

Iată câteva trucuri de frumusețe adunate chiar de la însoțitoarele de bord. Dacă vrei să arăți ca o stewardesă, nu rata aceste sfaturi de frumusețe de top. Ce le ajută să aibă un look fresh și să nu pară obosite.

Ce au mereu stewardesele în geanta lor în timpul zborurilor

Însoțitoarele de zbor sunt experte în a-și menține machiajul perfect în timpul zborului. Mai jos, iată câteva dintre cele mai bune sfaturi ale acestora pentru o piele sănătoasă în timpul zborului și după.

1. Apa, nelipsită din geanta stewardeselor

Apa este esențială în timpul zborurilor, deoarece aerul din avion este foarte uscat și deshidratează foarte mult pielea. Aerul de la altitudinile înalte are umiditate redusă, ceea ce determină deshidratarea continuă a pielii. Stewardesele beau de obicei cel puțin un litru de apă la fiecare șase ore de zbor.

De aceea, pe lângă sticla cu apă, un alt produs esențial pentru orice însoțitor de bord este spray-ul cu apă termală. Apa termală este perfectă pentru a fi utilizată în timpul zborului. Trebuie să fie aplicat pe față continuu pentru a o hidrata si pentru a o proteja de uscaciunea din cabină.

Ce au mereu stewardesele în geanta lor în timpul zborurilor

2. Cremă de protecție solară

Când călătorești cu avionul, ești mult mai aproape de razele soarelui și știm cu toții că acestea sunt foarte dăunătoare pielii. Prin urmare, nu trebuie să uiți niciodată să folosești o cremă cu protecție solară atunci când zbori. Mizează pe o cremă de protecție solară cu factor mare pentru pielea ta. Crema trebuie să fie folosită atât pe față, cât și pe corp, mai ales dacă ai o ținută decupată pe timpul zborului.

3. Ruj roșu

Însoțitoarele de zbor trebuie să poarte un machiaj natural, dar accentuat pentru a le oferi un look proaspăt. De aceea, aleg de cele mai multe ori un ten cu aspect mat, dar au buzele colorate. Așa că, urmează-le exemplul și folosește un ruj roșu pentru buze. Acesta îți va oferi un plus de strălucire după un zbor foarte lung. În cele din urmă, evită rimelurile rezistente la apă, deoarece usucă foarte mult genele la bord.

În ceea ce privește rutina de înfrumusețare, însoțitoarele de bord recomandă aplicarea unei măști hidratante bune înainte de zbor. Masca hidratantă ar trebui utilizată și după aceea, pentru a menține fața hidratată și sănătoasă. De asemenea, ele mai recomandă folosirea unui scrub hidratant și hrănitor pentru conturul ochilor înainte de a ateriza și de a aplica machiajul.

4. Balsam de buze

Un alt produs de frumusețe de care însoțitoarele de bord nu se despart este balsamul de buze. Buzele se deshidratează și se usucă foarte mult în timpul zborului. De aceea, este indicat să aplici constant un balsam de buze pe tot parcursul zborului.

Pentru ochi, stewardesele recomandă folosirea de seruri anti-oboseală, corectoare de ochi sau creme hidratante colorate. Acestea pot ajuta ca fața și ochii să pară mai puțin obosiți după un zbor lung.

5. Perii de lemn pentru păr

Pentru a ține părul sub control la zborurile pe distanțe lungi, însoțitoarele de bord recomandă să nu fie folosite produse de coafat. Ca alternativă, ele recomandă folosirea periilor din lemn pentru a preveni afectarea părului de electricitate statică. De asemenea, folosesc o cantitate mică de ceară de păr pentru a netezi firele rebele și a controla încrețirea. În cele din urmă, acestea mai recomandă utilizarea unui șampon uscat pentru a oferi părului o atingere proaspătă în orice moment.

6. Cremă hidratantă

Mâinile au de suferit foarte mult pe parcursul zborului. De aceea, este recomandat sa le menții mereu hidratate cu o cremă de mâini hidratantă. Chiar înainte de zbor, poți face un scrub de casă cu ulei și sare.

Crema hidratantă pentru față este alt produs de bază care nu trebuie sa lipsească din geanta pentru zbor. Ar trebui să fie aplicată cel puțin de câteva ori în timpul unui zbor pe distanță lungă. Daca ai pielea foarte uscată, ar trebui sa folosești o cremă hidratantă mai grasă pe față.

Citește și top 9 trucuri de frumusețe. Îți salvează timp și bani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *