Ce avere are Sorana Cîrstea. Suma uriașă pe care a câștigat-o sportiva în 2023

De câțiva ani câștigă sute de mii de euro

Sorana Cîrstea este o cunoscută jucătoare de tenis româncă! În 2023 sportiva a câștigat cei mai mulți bani din cariera sa. În prezent se află în turul al treilea de la US Open, acolo unde mai poate câștiga sume foarte importante. Ce avere are Sorana Cîrstea? Află de mai jos bilanțul financiar al sportivei din ultimii ani.

Sorana Cîrstea, reușită după reușită. A încasat în 2023 peste un milion de dolari

Recent, Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe rusoaica Ana Kalinskaia cu 6-3, 6-4, miercuri, la New York. Astfel, sportiva româncă şi-a asigurat un cec de 191 000 de dolari şi 130 de puncte WTA. Următoarea sa adversară va fi Elena Rîbakina. Indiferent de rezulultatul duelului cu aceasta, Sorana se poate declara mulțumită de bilanțul ei financiar din acest an. Sportiva ocupa locul 27 în ierarhia premiilor din 2023, cu un total de 1 004 955 de dolari. A ajuns la 1 195 955, după atingerea turului III la Flushing Meadows.

În ceea ce privește clasamentul all-time al banilor câștigați în turnee, Sorana Cîrstea se află pe locul 81, cu 8 480 462 de dolari. Aici Simona Halep se află pe locul 3 cu 40 203 437 de dolari, scrie click.ro.

Ce sume a câștigat Sorana Cîrstea în ultimele sezoane

Încă din anul 2019 Sorana Cîrstea a înregistrat câștiguri de sute de mii de euro, anul acesta chiar peste un milion de euro:

  • 2023 – 1 195 955
  • 2022 – 817 344
  • 2021 – 823 814
  • 2020 – 362 893
  • 2019 – 507 031

Sorana Cîrstea a atins apogeul carierei la 33 de ani

În prezent, Sorana Cîrstea traversează o perioadă bună în cariera sa. Ocupă locul 30 în ierarhia mondială a tenisului feminin și are două titluri câștigate. În cariera sa a câștigat aproximativ opt milioane și jumătate de dolari din competiții sportive.

Sportiva, dezvăluiri emoționante despre familia sa

Recent, familia Soranei Cîrstea a simțit că aceasta are nevoie de sprijin acum mai mult ca oricând, iar tatăl ei a mers la Londra pentru a o susține din tribune.

„Da, este aici tatăl meu. A izbutit să ajungă în ciuda programului infernal pe care îl are la muncă. Muncește extrem de mult și, în general, este foarte ocupat. Dar a reușit să vină la Wimbledon. Mă bucur pentru că este un turneu special, deosebit, unic. Îi face și lui mare plăcere să mă vadă jucând, mai ales la Wimbledon.

Nu! Nu mai țin minte de când nu m-a văzut jucând live. Însă familia mea muncește foarte mult. Sunt niște oameni extrem de truditori. Au încercat tot timpul să îmbine totul, pe lângă muncă și o evadare repezită. Apreciez atât de mult că tatăl meu a făcut efortul să fie lângă mine aici la Wimbledon. Mă bucur că pot să împărtășesc momente și victorii frumoase alături de tata.”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit prosport.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *