Ce avere au strâns prințul Harry și Meghan Markle, la 3 ani de când au părăsit Casa Regală. Din ce își câștigă de fapt banii

Au trecut trei ani de când Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunțe la îndatoririle lor regale și iată cât au câștigat până acum.
Ce avere au strâns prințul Harry și Meghan Markle, la 3 ani de când au părăsit Casa Regală. Din ce își câștigă de fapt banii

Meghan Markle și Prințul Harry au fost protagoniștii mai multor scandaluri în ultimii ani, iar în ianuarie 2020 au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale și că vor fi independenți din punct de vedere financiar. Ulterior, ducii de Sussex au șocat pe toată lumea cu interviul acordat lui Oprah. De atunci, Harry și Meghan au continuat să fie în centrul atenției și au câștigat o avere substanțială. Acest lucru a fost aspru criticat de britanici, deoarece unul dintre argumentele pe care Meghan și Harry le-au dat pentru a renunța la familia regală este că au vrut să fie independenți din punct de vedere financiar. De asemenea, după ce au renunțat la îndatoririle regale, Ducele și Ducesa de Sussex au intrat și în lumea divertismentului cu un documentar pe Netflix și un podcast pe Spotify, ceea ce le-a rotunjit veniturile substanțial.

Ce avere au strâns prințul Harry și Meghan Markle, la 3 ani de când au părăsit Casa Regală

Îndepărtându-se de familia regală, Harry și Meghan nu mai au acces la resurse, așa că au început anumite proiecte care le-au adus o avere uriașă. Prima afacere care a rezultat în urma plecării lui Meghan și Harry din familia regală a fost un contract cu gigantul de streaming Netflix. Ducele și Ducesa de Sussex au semnat un contract de 100 de milioane de dolari care a implicat producția de filme, documentare și seriale. Până în prezent, a fost realizat doar documentarul „Harry și Meghan”, în care aceștia dezvăluie unele dintre secretele familiei regale și povestesc plecarea lor din Marea Britanie.

Ducele și ducesa de Sussex au încheiat, de asemenea, un acord cu o altă companie importantă: Spotify. Potrivit site-ului El Independiente, Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract exclusiv cu platforma muzicală prin care ar fi primit între 16 și 27 de milioane de euro. Meghan este în prezent protagonista podcastului Archetypes, care se adresează femeilor, unde discută despre barierele pe care le ridică societatea în fața acestora.

Citește și: „Copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, Lilibet și Archie, primesc oficial titluri regale. Ce schimbări majore urmează să se producă

Câștigurile de milioane de dolari obținute de Harry din cărți

Harry și-a lansat autobiografia în ianuarie 2023. În carte, acesta își povestește copilăria și tinerețea în cadrul familiei regale, însă volumul său de memorii nu a fost foarte bine primit de familia regală, întrucât dezvăluirile făcute nu favorizau nici pe departe monarhia. Potrivit BBC, prințul Harry a câștigat 18,4 milioane de euro în urma publicării controversatei sale cărți.

Toate aceste proiecte pe care Harry și Meghan le-au întreprins de când au părăsit familia regală le-au adus o avere uriașă, de aproximativ 145 de milioane de dolari. Și asta în doar trei ani. Potrivit Celebrity Net Worth, averea prințului Harry și a lui Meghan Markle se ridică la 60 de milioane de dolari fiecare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *