Ce bijuterii preferă Adina Halas. Povestea neștiută a inelului ei de logodnă, cu diamant negru EXCLUSIV

Adina Halas apreciază bijuteriile care sunt purtate din generație în generație, în familie
Ce bijuterii preferă Adina Halas. Povestea neștiută a inelului ei de logodnă, cu diamant negru EXCLUSIV

Se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Bineînțeles, toată lumea are gusturi complet diferite atunci când vine vorba despre acest aspect. Adina Halas a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre accesoriile sale preferate. Ea ne-a spus și care este povestea superbului inel de logodnă.

Ce bijuterii poartă mereu Adina Halas

Multe femei au câteva bijuterii favorite, de care nu se despart niciodată! Adina Halas nu se vede fără inelul de logodnă, verighetă și fără un alt inel, luat în momentul în care a slăbit foarte mult și a crezut că este posibil să piardă simbolul iubirii care o leagă de partenerul ei de viață. De asemenea, mai are câteva piese pe care le îndrăgește.

„Inelul de logodnă, care are un diamant negru, ținând cont că eu sunt Capricorn. Consider că mi se potrivește și îmi poartă noroc. Nu mă desprind de verighetă, care este făcută la celebrul Eduard Zaharian. De asemenea, mai am un inel-verighetă de la Bvlgari pentru că atunci când am slăbit foarte multe kilograme aveam senzația că verigheta nu mai este stabilă și nu voiam să o pierd. Am luat atunci decizia să mai pun o bijuterie peste. Foarte rar îmi dau jos aceste accesorii, eventual dacă am o ședință foto și îmi doresc să port câteva inele gotice, care nu se potrivesc sau vreau bijuterii aurii, ținând cont că acestea sunt din aur alb. Pe al doilea loc se află un pandantiv cu o aripă de înger, pe el este numele îngerului păzitor al zilei mele de naștere și una dintre caracteristicile celor născuți pe 17 ianuarie, intuiția. Mi-am dat seama că bijuteria mi se potrivește când am primit-o, îmi este foarte dragă. Dacă ar fi să mai adaug ceva, atunci ar fi vorba de o brățară Tennis.”, a povestit Adina Halas.

Adina Halas a primit un inel de logodnă cu diamant negru. Care este povestea sa
Adina Halas a primit un inel de logodnă cu diamant negru. Care este povestea sa

Cum a primit inelul de logodnă cu diamant negru

Frumoasa vedetă se mândrește cu un inel de logodnă cu diamant negru, primit de la partenerul ei de viață, la începutul relației. Povestea bijuteriei demonstrează că soțul Adinei Halas este foarte atent la detalii:

”Nu aveam de unde să știu că Lucian, atunci când ne-am cunoscut, își dorea să mă ceară de soție într-o lună și jumătate. Nu existase o discuție cu privire la bijuterii. La un moment dat, ne-am uitat la un film, astfel că personajul principal primea un inel de logodnă superb. I-am spus: „Îmi plac inelele acestea de logodnă”. De asemenea, pe atunci aveam un inel, care nu era de logodnă, pe care îl purtam cu drag, îl primisem de la mama mea. Multă lume credea că am fost cerută de soție”.

„S-a gândit la respectiva poveste și a fost atent la detalii”

Cu toate că vedeta avea pe atunci un inel pe care îl îndrăgea, iar toată lumea credea că a fost cerută de soție, ea avea alte gânduri cu privire la logodnă. Adina Halas își dorea să primească o bijuterie care să pună accentul pe personalitatea sa, astfel că iubitul ei a găsit soluția perfectă:

„Îmi plăcea modelul, dar îi spuneam lui Lucian: „Toată lumea este obișnuită cu ideea aceasta de inel. Și mie îmi place foarte mult, dar cred că pe cel de logodnă l-aș vedea mult mai simplu, mai personal, care să se potrivească cu persoana care îl poartă. Spre exemplu, cum sunt eu îndrăgostită de negru, ținând cont că sunt Capricorn. Cam așa a mers discuția. El a reținut și acum am un inel de logodnă simplu, cu un diamant negru, mic. A fost uluitor, s-a gândit la respectiva poveste și a fost atent la detalii”.

Cât de mult contează accesorizarea în ținute. Adina Halas a oferit sfaturi utile
Cât de mult contează accesorizarea în ținute. Adina Halas a oferit sfaturi utile

Cât de mult contează accesorizarea când gândim o ținută

Accesorizarea poate schimba total o ținută. În loc să cumpărăm foarte multe piese vestimentare, putem miza pe bijuterii pentru a schimba total zona stilistică în care merg piesele. Adina Halas ne-a oferit câteva sfaturi prețioase:

„Consider că este foarte importantă, poate să scoată o ținută din anonimat și poate să îi ofere un touch de chic. Pot să propun o maletă, teniși în picioare și o pereche de jeans care se poartă în sezonul respectiv. În momentul în care îmi prind părul și adaug creole, am dus ținuta într-o zonă. Dacă îmi prind părul într-un coc jos, stil balerină, iar apoi adaug inele gotice, atunci vorbim de altă zonă. Accesorizarea este bine venită pentru că o ținută poate să fie mereu reinterpretată. Mie îmi plac foarte mult creolele, astfel că m-am dus pe această direcție, dar pot fi adăugate numeroase accesorii”.

În ce bijuterii ar trebui să investim, de fapt

O investiție de durată o reprezintă accesoriile care se vor afla mereu în tendințe și pot fi purtate din generație în generație. Întrebată dacă materialele din care sunt făcute bijuteriile contează, Adina Halas a răspuns:

„Da și nu. Atunci când vrei să investești în anumite bijuterii, pentru ca ele să rămână în familie, și îți permiți financiar într-un anume moment, este bine să ceri sfatul specialiștilor și să abordezi o piesă nemuritoare, care să se mențină în tendințe. Acum brățările Tennis sunt la modă, toată lumea își dorește o astfel de bijuterie, dar puțini știu care este istoria pieselor respective. Majoritatea nu le poartă pentru că iubesc modelul, ci pentru că se poartă. Eu când investesc într-o bijuterie sau într-un ceas, mă gândesc că ar trebui să mi se potrivească, să nu își piardă valoarea în timp și să rămână în familie”.

Ce trebuie să știe cei care urmăresc tendințele

În timp ce ar trebui să investim în bijuterii care pot rezista de-a lungul anilor, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba despre tendințe. În cazul în care vrem să fim în pas cu moda, atunci este necesar să nu cumpărăm piese mult prea scumpe, care nu se vor mai purta în următorul sezon:

„Totuși, există și o contradicție. Materialele nu contează atunci când urmărești tendințele care se schimbă de la sezon la sezon. Dacă vrei să rămâi în pas cu moda, îți poți cumpăra accesorii care pot însufleți piesele vestimentare și care costă foarte puțin. Nu văd de ce ar trebui să investim foarte mult într-o pereche de cercei care sunt la modă într-un sezon în loc să luăm trei astfel de piese care să nu fie așa de scumpe”.

Adina Halas ține la bijuteriile sale de suflet
Adina Halas ține la bijuteriile sale de suflet

„Privesc altfel viața, cred că mai trebuie să îți mai faci și un moft, dar fără a depăși limita”

Când vine vorba despre sumele investite în bijuterii, Adina Halas are o gândire extrem de sănătoasă. Ea consideră că ar trebui să ne răsfățăm, din când în când, fără a depăși însă o limită. Ea nu ar plăti sume imense pentru accesorii:

„Depinde foarte mult de ce bani am disponibili pentru lucrul acesta. Nu sunt un mare investitor în bijuterii. Am câteva accesorii în care am investit, am primit câteva în care s-a investit, dar nu aș putea să spun o sumă maximă. Cu toate acestea, nu aș plăti sume uriașe, așa cum face un colecționar. Dacă îmi place foarte mult un ceas, o să fac cumva să îl iau, dar probabil nu o să plătesc mai mult decât costă mașina pe care o am în momentul respectiv. Privesc altfel viața, cred că mai trebuie să îți mai faci și un moft, dar fără a depăși limita”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *