Ce cadou inedit a primit Alexandra Ungureanu de 1 Martie de la o persoană specială: “Nu mă așteptam”. Surpriză de proporții VIDEO EXCLUSIV

Ce cadou îi pregătește artista mamei sale
Ce cadou inedit a primit Alexandra Ungureanu de 1 Martie de la o persoană specială: “Nu mă așteptam”. Surpriză de proporții VIDEO EXCLUSIV

Luna martie vine cu numeroase cadouri și surprize pentru femei. Fie că vorbim de flori, mărțișoare sau cadouri, reprezentantele sexului frumos sunt răsfățate în această lună. Alexandra Ungureanu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a avut o surpriză de proporții în momentul în care și-a primit darul de la o persoană specială din viața ei.

Ce mărțișor a primit Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu ne-a mărturisit că a primit un cadou util, care a surprins-o. O persoană specială din viața ei a fost atentă la nevoile pe care le are artista. Ba chiar, cântăreața a zis că nici de Valentine’s Day nu s-a lăsat mai prejos atunci când vine vorba despre daruri:

“Da. Un apple watch, dar nu mă așteptam. A venit curierul și am crezut că o să fie un mărțișor, ceva, așa, obișnuit. Mi-am schimbat și telefonul, iar cine a fost cu mărțișorul a știut că este cazul să completeze totul, dar este și foarte util. A știut că este foarte util pentru că după fiecare vacanță sunt pusă pe sport. Am început să ies să alerg. Îmi este util să mă pun la curent cu tehnologia, să știu cât am alergat. Știe ce vrea și el, dar și eu. Bravo! Te descurci bine! S-a descurcat bine și de Valentine’s Day, dar nu pot să spun acum. Vă zic când ne întâlnim data viitoare, pare că ne întâlnim des. Nu vreau să spun toate informațiile că rămânem nevorbite. Să nu fim în pericol.”

“Lumea nu știe ce statul am în momentul acesta”

Mai mult, frumoasa artistă a explicat că preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, astfel că multe persoane nu știu ce se întâmplă pe latura amoroasă. Totuși, ea și-a asigurat fanii că totul merge bine și îi așteaptă că multe surprize:

“Indiferent că îmi prezint sau nu viața personală, este puțin deranjant pentru mine cum se schimbă conținutul pe care îl dau. Dar este OK. Mi se pare interesant că lumea nu știu dacă știe ce statut am în momentul acesta și cum sunt. Dar e mai bine așa. Se scrie mult, dar nimeni nu știe nimic. Nu presupunem, toate sunt bune, vă zic eu. Intrăm în primăvară cu proiecte noi, călătorii noi, piese noi. Vă invit la eveniment pe 8 martie, o să am un concert acustic. O să fie în formulă mai intimă, cu emoții, puteți să veniți cu femeile din viața voastră pe care le iubiți. Eu o să vin cu drag, împreună cu băieții mei, pe care îi știți de la emisiune.”

Ce cadou o să îi facă mamei sale

De asemenea, mama Alexandrei Ungureanu împlinește în acest an frumoasa vârstă de 70 de ani, astfel că vedeta s-a gândit să îi ofere un cadou inedit. Aceasta își dorește să se ocupe de vacanța celei care i-a dat viață:

“Și ea e fiartă pe călătorii, doar că, din păcate, ea s-a sacrificat și a stat mai mult acasă ca să aibă grijă de cățelușele noastre. Anul acesta o să fie și ziua ei, la sfârșitul lui mai face 70 de ani. Cred că o să îi fac un cadou mai consistent. Pleacă într-o vacanță în Malta și aș vrea să mă ocup eu. În rest, nu mă mai risc, nu avem gusturi comune. I-am luat tot felul de chestii pe care le-am purtat eu, într-un final.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *