Ce cadou inedit a primit Ioana de la Ilie Năstase. Fostul sportiv i-a pregătit o surpriză uriașă de ziua ei de naștere

„E o bijuterie!”, a fost reacția Ioanei
Ce cadou inedit a primit Ioana de la Ilie Năstase. Fostul sportiv i-a pregătit o surpriză uriașă de ziua ei de naștere

La scurt timp după ce a vândut un apartament de lux la mare, Ilie Năstase a și făcut o altă achiziție. Ce cadou inedit a primit Ioana de la Ilie Năstase? I-a făcut o surpriză de proporții de ziua ei, când a împlinit 46 de ani. A costat câteva zeci de mii de euro.

Ce cadou inedit a primit Ioana de la Ilie Năstase

Chiar dacă în urmă cu ceva timp se vorbea despre divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase, iată că lucrurile au revenit la normal. Bruneta și fostul sportiv sunt din nou în relații foarte bune. De ziua ei, Ilie Năstase i-a făcut un cadou pe măsură. Este vorba despre un bolid de lux, nou-nouț, scrie click.ro.

„E o bijuterie!”, a fost reacția Ioanei atunci când a văzut ce cadou a primit de la Ilie Năstase. S-a și pozat imediat la volan.

Ce cadou inedit a primit Ioana de la Ilie Năstase
Mașina pe care Ilie Năstase a cumpărat-o pentru Ioana

Ioana a fost dintotdeauna o împătimită a mașinilor de lux și a hainelor de firmă. Conform sursei citate, atunci când merge la cumpărături stă chiar și câteva ore, timp în care Ilie Năstase o așteaptă. Fostul tenismen nu se uită niciodată la sumă pe care o cheltuiește soția lui.

Ilie Năstase a vândut un apartament de pe litoral cu 250 000 de euro

Ilie Năstase a decis vara aceasta să vândă apartamentul de pe plaja milionarilor de la Mamaia. Potrivit unor surse, fostul tenismen a primit nu mai puțin de 250 000 de euro. Din aceștia ar fi început deja să cheltuie, căci mașina pentru Ioana costă aproximativ 70 000 de euro.

Ioana și Ilie Năstase au fost la un pas de divorț

Recent Ioana a mers și a depus actele de divorț, însă s-a răzgândit ulterior. Aceasta a decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Anul trecut ea ar fi sunat la 112 să reclame faptul că Ilie Năstase ar fi violent. Ulterior aceasta și-a retras plângerea.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru sursa citată.

6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.