Ce cadou să îi faci partenerului în funcție de zodia lui

Ce cadou să îi faci partenerului astfel încât să i se potrivească, ținând cont și de semnul zodiacal în care s-a născut.
Ce cadou să îi faci partenerului în funcție de zodia lui

Fiecare nativ al zodiacului are anumite caracteristici. De altfel, asta ne și face diferiți și speciali. În cazul în care vreți s cumpărați un cadiu pentru partener, însă nu îl cunoașteți suficient de bine, este bine să vă inspirați din ideile prezentate mai jos. Cu aceste obiecte nu veți da sigur greș. Ce cadou să îi faci partenerului în funcție de zodia lui.

Ce cadou să îi faci partenerului în funcție de zodia lui

Berbec

Le place aventura, caută mereu provocări, sunt firi foarte competitive si se iau la trântă cu oricine pentru un pariu la care nici nu te-ai fi gândit.

Adoră să facă mișcare, să fie in natură, fără a fi neaparat pretențioși în ceea ce privește condițiile ori mediul în care se desfășoară lucrurile.

Cadourile potrivite pentru bărbatul Berbec vin din sfera sportului, rucsac pentru drumeții, o geantă pentru ieșirile în oraș, un set joc domino, zaruri sau cărți de joc.

Taur

Bărbatul Taur nu este atât de fioros pe cât ai crede, este iubitor, protector, și mai are ceva: e legat de Pământ și iubește stabilitatea! Ai putea să îi oferi cadou o sticlă de vin, o cutie cu trabucuri sau o tablă de șah.

Gemeni

Vor fi nerăbdători să-și invite amicii la o partidă de șah și să etaleze acest set de joc elegant, a cărui tablă este realizată din lemn de măceș.

Rac

Iubește tradiționalismul și n-ar da niciun semn, niciodată, cum că nu i-ar plăcea un cadou primit de la tine.Unui rac îi poți oferi un glob al lumii din perioada marilor explorări, ceasuri de colecție sau un joc domino pentru a juca alături de prieteni.

Leu

Bărbații din Leu nu sunt greu de ghicit în privința cadourilor. Știu ce vor și fac în așa fel încât să afle toată lumea. Nu ezita să îi cumperi o brățară sau o curea din piele.

Fecioara

Bărbatul din zodia Fecioarei e tipicarul prin excelență. Îi poți oferi o geantă din piele, o agendă cu coperți din piele sau un pix special.

Balanță

Bîrbatul născut în Balanță are un simț estetic ascuțit, îi place să fie înconjurat de lucruri frumoase și detestă orice înseamnă kitch. Îi poți oferi obiecte din lemn sau piele, pe care le consideră elegante.

Scorpion

Bărbații din zodia Scorpionului sunt foarte atrași de obiecte din piele naturală, obiecte cu încărcătură istorică, vrăjitorie ori subiecte paranormale. Cu un telescop în cutie de lemn, nu veți da greș.

Ce cadou să îi faci partenerului în funcție de zodia lui

Săgetător

Săgetătorul este un mare amator de jocuri de cărți, fiind un bun cunoscător al trucurilor și strategiilor.

Capricorn

Nativul Capricorn se va bucura dacă îi vei dărui accesorii de calitate, fie că sunt business sau sport, ori obiecte de colecție.

Vărsător

Vărsător este unul dintre puținele cazuri în care ai destul de multe soluții atunci când vrei să găsești cadoul potrivit pentru el. O tablă de șah sau un set de cărți pentru citit, ar putea fi cadoul perfect.

Pești

Preferă întotdeauna intimitatea alături de femeia iubită, vor să fie răsfățați. Bărbatul Pești este un adevărat iubitor de artă și de lucruri cu tematică marină.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *