Ce cadou special a primit fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea de logodnă, din partea nașului Ilie Năstase. Surpriză uriașă

Ilie Năstase, nașul Anei, a fost prezent la petrecerea de logodnă a ei cu Garrett
Ce cadou special a primit fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea de logodnă, din partea nașului Ilie Năstase. Surpriză uriașă

A fost mare petrecere în familia Geoană! Ana și Garrett și-au sărbătorit logodna și în România. Astfel au organizat un eveniment cu fast la Palatul de la Mogoșoaia, acolo unde au fost invitați cei mai importanți oameni din viața lor. Cei mai mulți dintre aceștia au fost colegi de la „University of Pennsylvania”, locul unde Ana și Garrett s-au cunoscut în timpul facultății.

Ilie Năstase, prezent la petrecerea de logodnă a finei lui. Ce cadou le-a oferit Anei și lui Garret

Ilie Năstase este nașul fiicei lui Mircea Geoană. Prezent la petrecerea de  logodnă de joi, 4 august, marele tenismen le-a oferit cadou Anei și lui Garrett o fotografie și racheta cu care marele campion român a jucat o finală de neuitat la Wimbledon în 1972.

Mircea Geoană, discurs emoționant la începutul petrecerii

Mircea Geoană a deschis petrecerea cu un discurs în cinstea fiicei sale. Tânăra a apărut într-o rochie superbă, semnată de cunoscuta creatoare de modă Cristina Săvulescu. Mircea Geoană le-a mulțumit tuturor celor prezenți că sunt alături de ei într-un moment atât de important.

“A fost o reuniune foarte frumoasă. O logodnă acasă, pe pământ românesc. Au participat și părinții viitorului soț al fiicei mele, Ana și Garrett au vrut neapărat să serbeze logodna și cu colegii de facultate și prietenii din România. Nunta va fi organizată anul viitor de către părinții lui Garrett, la Veneția. Sunt convins că va fi o nuntă foarte frumoasă și foarte reușită”, a spus Mircea Geoană pentru gandul.ro.

Invitații s-au distrat pe tot felul de genuri muzicale. Nu au lipsit horele românești, aromâne, evreiești. Cornelia Rednic și taraful i-au ținut pe invitați pe ringul de dans. “Am vrut să arătăm istoria, cultura și tradițiile românești”, a spus Ana Geoană.

Ana și Mircea Geoană
Ana și Mircea Geoană

Garrett, logodnicul Anei Geoană, mesaj emoționant

Garrett, logodnicul fiicei lui Mircea Geoană, a transmis un mesaj emoționant pentru Ana și familia acesteia. Tânărul mărturisește că își dorește să o facă fericită pe logodnica lui și pe părinții lor.

“De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a spus Garrett pentru sursa citată.

După petrecere, Ana și Garrett, însoțiți de prietenii lor, vor petrece o săptămână în Transilvania. Cu această ocazia, Ana a făcut o promisiune: va reveni în România în fiecare an de acum înainte.

Ana și Garrett
Ana și Garrett
Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.