Ce conține cartea de memorii a Prințului Harry. Va zgudui din temelii Familia Regală

Cele mai recente informații despre autobiografia prințului Harry
Ce conține cartea de memorii a Prințului Harry. Va zgudui din temelii Familia Regală

Ce conține cartea de memorii a Prințului Harry. Ducele de Sussex și-ar fi terminat autobiografia mult așteptată, iar varianta finală ar fi fost deja semnată de avocați. Volumul, care conține detalii mai puțin cunoscute despre familia regală, ar urma să apară până de Crăciun.

Ce conține cartea de memorii a Prințului Harry. Autobiografia va zgudui din temelii familia regală

Se pare că scriitorul JR Moehringer ar fi terminat varianta finală a cărții în ultimele săptămâni, potrivit The Sun. O sursă editorială a declarat că „manuscrisul a fost terminat și a trecut prin toate procesele legale.”

„A dispărut și nu se mai află în mâinile lui Harry”, a mai dezvăluit sursa aminitită anterior.

Prințul Harry a semnat contractul pentru carte anul trecut, în ciuda faptului că a lansat apeluri repetate pentru ca intimitatea familiei sale să fie respectată.

„Data de publicare a fost amânată o dată, dar este pe cale să fie publicată la sfârșitul anului”, au declara aceleași surse.

Harry spune că autobiografia sa va fi „sinceră și intimă”, dar se teme că ar putea provoca noi disensiuni cu familia regală. Se anticipează că volumul va prezenta amintirile ducelui de Sussex despre mama sa, Diana, prințesa de Wales, și despre destrămarea căsătoriei părinților săi.

Modul în care vor fi înfățișați alți membri ai familiei regale, cum ar fi tatăl prințului Harry, regele Charles, fratele său, prințul William și mama vitregă Camilla, este sursa multor speculații.

Ducele de Sussex a declarat că scrie „nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit”, dezvăluind că a vrut să includă „suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate”, potrivit DailyMail.

Regina Elisabeta, singura care știa de intențiile lui Harry de a-și publica memoriile

Se spune că regina Elsabeata a II-a ar fi fost singurul membru al familiei regale pe care ducele de Sussex l-a informat despre viitoarele memorii. Este de așteptat că în această carte, bunica sa să fie prezentată într-o lumină pozitivă.

Penguin Random House, editura care va publica memoriile prințului Harry, a declarat presei că viitoarea carte este: „Într-un memoriu intim și sincer al uneia dintre cele mai fascinante și influente figuri globale ale timpului nostru.”

„Prințul Harry va împărtăși, pentru prima dată, relatarea definitivă a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care au contribuit la formarea sa.

Acoperind întreaga sa viață în atenția publicului, din copilărie până în prezent, inclusiv dedicarea sa pentru serviciu, datoria militară care l-a dus de două ori pe frontul din Afganistan și bucuria pe care a găsit-o în a fi soț și tată, Prințul Harry va oferi un portret personal onest și captivant, care le arată cititorilor că în spatele a tot ceea ce cred că știu se află o poveste umană inspirată, curajoasă și înălțătoare.”, a precizat editura.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *