Ce conține cașcavalul Delaco, de fapt. Detaliul de pe etichetă care trebuie să îți dea de gândit

Ce scrie pe eticheta acestor produse
Ce conține cașcavalul Delaco, de fapt. Detaliul de pe etichetă care trebuie să îți dea de gândit

Cașcavalul Delaco este unul dintre cele mai cumpărate tipuri de cașcaval din multe supermarketuri. Există sub diferite forme, pentru diferite tipuri de mâncare, de la sendvișuri până la pizza sau alte preparate. Ce conține acest tip de cașcaval?

Care sunt ingredientele din cașcavalul Delaco

Pe site-ul fiecărui supermarket unde se găsește acest tip de cașcaval apar și informațiile pe care toți oamenii trebuie să le știe, de la ingrediente, la valori nutriționale și sfaturi cu privire la depozitare și consum.

Așadar, pentru cașcavalul Delaco este foarte important de știut că se păstrează la o temperatură cuprinsă între 2 și 8 grade Celsius. De asemenea, se recomandă să fie consumat înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Ce conține cașcavalul Delaco DeSenviș? Conform ambalajului, acesta este făcut din lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice și cheag. Conține lactoză și proteine din lapte și grăsime în substanță uscată minim 45%. Informațiile din mediul online se pot modifica însă, astfel că recomandarea specialiștilor este să citești întotdeauna lista de ingrediente prezentă pe eticheta ambalajului.

Aceleași ingrediente se regăsesc și în cașcavalul Delaco DeSenviș feliat și cașcavalul Sofia. Situația se schimbă în cazul Cașcavalului Delaco Afumat, căci pe lângă laptele de facă pasteurizat, sarea, culturile lactice și cheagul, în lista de ingrediente apare fumul.

Pentru Delaco DeSenviș Emmentaler ingredientele sunt 100% brânză emmentaller, adică lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lacrice și cheag.

Dintre toate acestea, ingredientul care atrage atenția este sarea. Însă, specialiștii spun că mineralul cunoscut sub denumirea tehnică de clorură de sodiu este important pentru organism. Corpul uman are nevoie de o anumită cantitate de sare pentru a funcționa corect. De menționat este faptul că în cazul consumului excesiv de sare cantitatea de calciu eliminată prin urină se mărește, ceea ce poate duce în timp la apariția osteoporozei sau la scăderea rezistenței oaselor.

Valori nutriționale cașcaval Delaco

Spre exemplu, în cazul cașcavalului feliat Delaco, DeSenviș, valoarea energetică pe 100g produs Kcal este de 294 Kcal, grăsimi 20,48g; glucide. carbohidrați 2,57g; proteine 24,89g; sare 1.068g; și fibre

Vezi și – Ce conține de fapt cașcavalul din supermarketuri. Nu îl cumpăra dacă apare acest ingredient pe etichetă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
2.5 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *