Ce costum de baie se poartă în 2024. Modele și culori cu care vei face senzație pe plajă

Vezi ce costum de baie este la modă în 2024!

În acest moment, probabil te gândești să-ți cumperi un bilet de avion și să zbori spre o destinație, unde să te bucuri de ape cristaline și plaje deosebite. Vrei cu tot dinadinsul să scapi de frig și să mergi la piscină? Ei bine, vestea bună e că vara e tot mai aproape. Prin urmare, ai putea deja să-ți cumperi un costum de baie. Nu știi ce să alegi? Iată ce modele și culori se poartă anul acesta!

Costume de baie la modă pentru vara aceasta

  • Costum de baie dantelă

În anul 2024, costumele de baie din dantelă vor fi la modă, mai mult ca niciodată. Așa cum ne îmbrăcăm casual pe stradă cu lenjerie de dantelă pe dedesubt, tot așa vom merge pe plajă în vara acestui an purtând un costum de baie din dantelă.

El arată sexy, este foarte flexibil și confortabil. În ceea ce privește culorile, mizează pe albastru, verde, maro sau alte nuanțe neutre.

  • Costum de baie cu imprimeu tropical

Următoarele pe listă sunt costumele de baie cu imprimeu tropical. Cu siguranță, deja le știi și probabil că ai unul acasă. Te grăbeai să-l arunci sau să-l înlocuiești? Mai gândește-te.

În anul 2024, modelele tropicale și florale vor fi la mare căutare, fiind preferate în dauna celor simple clasice. Te asigurăm că le vei vedea pe toate plajele din lume.

  • Costum de baie cu sutien fără bretele

Anul acesta, costumele de baie cu sutien fără bretele revin în tendințe. Ele sunt ideale pentru plajă, deorece umerii se bronzează uniform. Dincolo de asta, aceste modele se încadrează perfect în stilul boho-chic.

Totodată, costumele de baie cu sutien fără bretele sunt foarte sexy, iar femeile care arată bine și își vor dori să fie în centrul atenției le vor purta cu mare drag.

Te-ar mai putea interesa și Trucul pentru a ascunde celulita atunci când porți costum de baie. Cum poți arăta bestial la plajă!

  • Costum de baie cu imprimeu animal print

Ultimele, dar nu cele din urmă sunt costumele de baie cu imprimeu animal print. Ele vor fi la mare căutare și în vara anului 2024. Așadar, fie că vei merge la piscină, fie că vei merge în vacanță, mai mult ca sigur le vei vedea.

Așadar, nu ezita să alegi și tu un astfel de model. Poți alege un costum dintr-o singură piese sau unul din două. Indiferent de preferința ta, cu modelul animal print vei fi în trend și vei face furori.

Te-ar mai putea interesa și Nu mai pune costumul de baie în mașina de spălat. Greșeala pe care și tu ai făcut-o până acum, iată de ce nu e recomandat să faci asta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *