Ce decizie radicală a luat Ozana Barabancea, după ce a trăit ani buni în Anglia: „Am plâns cu lacrimi. Nu m-am așteptat” VIDEO EXCLUSIV

Ce a conștientizat celebra artistă în anii în care a locuit în Anglia

De ceva vreme, Ozana Barabancea promovează România atât prin melodiile ei, cât și prin postările pe care le face pe rețelele sociale, declarându-se extrem de mândră de originile ei. Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu a fost întotdeauna atât de patriotă, ci că de-abia aproape de vârsta de 30 de ani a conștientizat cât de mândră este de țara ei.

Ozana Barabancea: „România este destinația pentru totdeauna”

Ozana Barabancea a avut nevoie să locuiască ceva vreme departe de țara natală pentru a ajunge la concluzia că nimeni și nimic nu-i poate înlocui rădăcinile.

„Azi (n.r. 8 septembrie) am lansat o piesă patriotică. Se cheamă „Coroana lumii ești Românie Mare”. E foarte frumoasă. O să o găsiți pe Youtube. Fac un album de piese patriotice pe care le și dirijez. Deci cânt și dirijez la Orchestra Simfonică. Vreau să spun că mulțumesc pandemiei. Așa mi-am dat seama ce țară frumoasă am. Atât de frumoasă încât nu mai vreau să văd altceva. Am văzut și Japonia, Grecia, Franța, Anglia. Am și locuit în Anglia. Nu îmi mai trebuie. România este destinația pentru totdeauna”, a povestit artista făcând referire la faptul că a luat decizia ca în viitor să nu-și mai facă vacanțele în afara granițelor.

„Mi-am dat seama că sunt patriotă când am locuit în Anglia”

Artista a ajuns la acest sentiment, în urmă cu 24 de ani, pe când locuia de ceva vreme în Anglia. A avut nevoie doar de un imbold pentru a-și da seama cât de mult îi lipsește România și mai ales cât de mândră este de țara ei.

„Mi-am dat seama că sunt patriotă când am locuit în Anglia. Sau altfel spus. Eram într-un turneu, în Anglia, acum 24 de ani. Am cântat într-un oraș de acolo și primarul de acolo ne-a invitat, pe toată Opera Națională: cor, orchestră, soliști, recuziteri, machiaj, producție, să mergem la el, să facă o serată cu noi. Ce credeți? Ne-au adus români din Maramureș să ne cânte. Am plâns cu lacrimi. Nu m-am așteptat. Atunci mi-am zis că ce dor, dar mai ales cât de mândră sunt că sunt româncă. Acela a fost primul pas”, a mai povestit Ozana pentru EGO.ro.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

„Eu am făcut multe greșeli în viața mea”

Faptul că a locuit ani buni în Marea Britanie, acolo unde l-a și născut pe fiul ei, nu a făcut-o însă pe Ozana să se simtă că și-a trădat țara, așa cum s-a simțit atunci când a luat decizia de a nu-și boteza copiii în religia ortodoxă.

„Al doilea pas a fost când am locuit în Anglia și când a venit un domn la mine, eram gravidă cu fiul meu, și mi-a zis să trec la nu știu ce religie. Inițial am zis DA și apoi fiul meu din burtă mi-a zis NU, parcă a simțit. Eu am făcut multe greșeli în viața mea, inclusiv că prima dată i-am botezat pe copii în religia anglicană și apoi mi-a venit mintea la cap, când Andrew avea 8 ani și fiica mea 4 și i-am rebotezat ortodox. Atunci viața mea s-a schimbat categoric”, ne-a mai declarat jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1).

„Fișa postului îmi spune să-mi văd de treaba mea”

Printre concerte și piesele patriotice, dar și alte proiecte pe care le-a dezvoltat în paralel, pe Ozana Barabancea publicul o poate revedea într-un nou sezon „Te cunosc de undeva!”. Cântăreața ne-a mărturisit că va fi la fel de corectă și de strictă cu cei 12 concurenți și că nu va exista vreo cale ca să poată fi înduplecată.

„Fișa postului îmi spune să-mi văd de treaba mea. Acum eu le-am spus că sunt mituibilă. Sanchi. Nu sunt. Dar îmi place să mă joc un pic cu ei. Ar putea să-mi dea costume populare, spre exemplu. Dar nu sunt ale lor. Glumesc. Ne facem treaba. Până la urmă „Te cunosc de undeva” este un joc, dar este un joc frumos și este un joc ofertant. Te pune în valoare dacă ești băiat deștept, dacă nu, asta e!”, a mai povestit Ozana Barabancea pentru EGO.ro.

 

9.2 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.