Ce destin ai în funcție de zodie. La ce vârstă îți vei întâlni jumătatea, de fapt. Va fi dragoste la prima vedere

Scris de: Dana Cazacu

13 Aug. 2023

Ce destin ai în funcție de zodie. La ce vârstă îți vei întâlni jumătatea, de fapt. Va fi dragoste la prima vedere

Toată lumea visează să-și găsească sufletul pereche la un moment dat: pe cineva mai apropiat decât cel mai bun prieten sau un iubit. Dacă astrologia nu îți poate spune exact cine este sufletul tău pereche (doar tu poți decide asta pentru tine!), ea te poate ajuta să înțelegi când este cel mai probabil să faci acele conexiuni și cu cine. Iată așadar ce destin ai în funcție de zodie. La ce vârstă îți vei întâlni jumătatea, de fapt. Va fi dragoste la prima vedere.

Ce destin ai în funcție de zodie. La ce vârstă îți vei întâlni jumătatea, de fapt. Va fi dragoste la prima vedere

Găsirea sufletului tău pereche este incredibil de specială, iar astrologia te poate ajuta să afli mai multe despre cine este sufletul tău pereche, când îl vei întâlni și ce destin ai în funcție de zodie.

S-ar putea să nu realizezi întotdeauna că i-ai întâlnit la început, dar pe măsură ce îi cunoști mai bine și legătura ta devine mai puternică, poți să-ți dai seama că ei sunt mai mult decât un partener sau un iubit.

Întâlnirea sufletului pereche

Sufletele pereche duc relațiile la un nivel cu totul nou. În loc să ai doar dragoste și afecțiune, persoana cu care ar trebui să fii pentru totdeauna îți oferă prietenie, fericire, comunicare, încredere și multe altele.

Când ești cu sufletul tău pereche, ești complet mulțumit – iar când nu ești cu el, vrei să-l faci mândru în orice faci. Unii oameni își întâlnesc sufletul pereche când sunt foarte tineri și știu imediat că această persoană nu este ca toți ceilalți. Alteori, oamenii nu-i întâlnesc până când sunt mult mai mari sau pot realiza că, după toți acești ani, cel mai bun prieten sau iubirea pierdută a fost sufletul lor pereche tot timpul.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): 25 de ani

Berbecul își întâlnește sufletul pereche în jurul vârstei de 25 de ani; un moment în care încă se maturizează și încearcă să-și dea seama. Acesta este un moment crucial pentru sufletul lor pereche să-i vadă exact așa cum sunt.

Berbecul nu își ascunde niciodată adevăratul sine de nimeni, dar șansele sunt destul de mari ca să fie alături de ei în habitatul lor natural (petrecerea, urmărirea obiectivelor lor și distracția) să ajute pe oricine să-i cunoască mai bine. Această fază din viața lor va consta în a se bucura de prezent; 30 de ani vor fi pentru a se instala într-o rutină care funcționează pentru ei și pentru sufletul lor pereche.

Taur (20 aprilie – 20 mai): 18 ani

Taurul își întâlnește sufletul pereche la 18 ani. Evident, sunt încă foarte tineri, dar există ceva incitant în a fi tineri și îndrăgostiți (ca să nu mai vorbim serios de romantic).

Taurul nu știe neapărat dacă această relație va merge undeva. Dar la o vârstă în care totul este încă un mister și prietenii săi sunt cea mai mare parte a vieții lor, a avea un suflet pereche care se poate raporta exact la ceea ce trec este ceea ce își doresc cel mai mult.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): 19 ani

Gemenii își vor întâlni sufletul pereche când vor avea în jur de 19 ani, dar sunt șanse mari să nu știe că și-au găsit sufletul pereche decât câțiva ani mai târziu.

Fie că se întâlnesc cu ei la facultate sau cu prietenii, este ceva îmbătător la această persoană; vor face clic imediat și se va simți ca și cum s-au cunoscut dintotdeauna. Gemenii cu siguranță nu se vor simți confortabil să își ia angajamente față de nimeni imediat (și vârsta lor îi va face să se gândească de două ori), dar chiar dacă își pierd legătura cu sufletul pereche timp de câțiva ani, vor fi mereu în mintea lor până când vor se întâlnesc din nou când sunt amândoi mai maturi.

Rac (21 iunie – 22 iulie): 21 de ani

Racul visează la dragoste adevărată încă de când sunt mici, motiv pentru care nu este surprinzător că își vor întâlni sufletul pereche la 21 de ani.

Vor ca relația lor ideală să fie plină de romantism și respect, două lucruri pe care le-au învățat au fost cele mai importante la o vârstă fragedă. Racul îi face pe sufletele pereche să pară naivi și maturi în același timp. Ținerea de mână și sărutările nevinovate, împreună cu posibilitatea de a vorbi despre orice, oricât de dificil, sunt lucruri pe care oamenii de vârsta de două ori mai mari le înțeleg încă, dar cumva le fac să pară atât de ușor.

Ce destin ai în funcție de zodie. La ce vârstă îți vei întâlni jumătatea, de fapt. Va fi dragoste la prima vedere
La ce vârstă îți vei găsi jumătatea în funcție de zodia pe care o ai

Leu (23 iulie – 22 august): 27 de ani

Leul urăște ideea de a fi într-o relație serioasă până când știe mai întâi ce vor de la viață. Acest lucru poate dura ceva timp și cu siguranță vor exista momente în care se vor întreba dacă au luat o decizie bună de a aștepta, dar, în cele din urmă, ajung să devină cea mai bună versiune posibilă a lor în acest timp.

Leul își întâlnește sufletul pereche când are aproximativ 27 de ani. Până atunci, ei știu ce vor să facă în viață, sunt pe cale să își facă un nume și sunt suficient de tineri pentru ca dragostea să simtă că ar fi făcut-o dacă ar fi adolescent. Vârsta nu prea contează pentru Leu, atâta timp cât poate spune că a profitat la maximum de toate oportunitățile pe care le au în viață.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Poate niciodată

Fecioara aude despre sufletele pereche de la oameni care le-au găsit pe ale lor, dar i-a fost întotdeauna greu să-și imagineze că își găsesc propriul suflet pereche. Indiferent cât de mult încearcă (sau nu încearcă), par să nu găsească legătura pe care trebuie să o aibă cu cineva pentru ca ei să fie sufletul lor pereche.

Chiar dacă Fecioara nu își găsește niciodată sufletul pereche romantic, ei vor avea întotdeauna prieteni care se simt suflete pereche. Ei sunt excepția de la regulă: nu trebuie să fii îndrăgostit pentru a avea un suflet pereche. În schimb, își umplu viața cu relații semnificative, sperând că vor găsi pe cineva chiar ușor aproape de a fi un suflet pereche.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): 20 de ani

Balanța își întâlnește sufletul pereche la vârsta incomodă de 20 de ani, când nu mai sunt adolescenți, dar nu mai sunt încă un adult complet. Va exista mult dezechilibru în viața lor, ceea ce poate duce la o mulțime de căutări a sufletului și la căutarea răspunsurilor.

Balanța își va găsi sufletul pereche în cineva care este cel mai bun prieten al lor; o persoană cu care pot vorbi ore în șir care îi va face să uite totul pentru o vreme. Chiar dacă nu se întâmplă nimic imediat între ei, ei vor fi întotdeauna recunoscători că au pe cineva atât de în ton cu ei; cineva care le poate citi gândurile.

Ce destin ai în funcție de zodie

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): 17 ani

Scorpionul își va întâlni sufletul pereche când va avea în jur de 17 ani. Încă un copil la această vârstă, ei nu prea știu ce să facă cu această revărsare de emoții pe care o au. S-ar putea să nu vrea să recunoască că au sentimente atât de puternice pentru cineva la o vârstă atât de fragedă, dar este incitant și palpitant pentru ei să aibă un suflet pereche.

Sufletul pereche al Scorpionului este cineva cu care au petrecut nenumărate veri și la care, chiar dacă nu sunt împreună, se gândesc constant. Spre deosebire de alte relații pe care le-ar putea întâlni mai târziu, aceasta se simte întotdeauna nouă, motiv pentru care este atât de important să ții în preajmă.

Săgetător (22 noiembrie – 19 decembrie): 28 de ani

Săgetătorii adoră să fie liberi și singuri, motiv pentru care nu își vor întâlni sufletul pereche până la 28 de ani. Nici măcar nu vor să se gândească la angajament până la jumătatea vârstei de 20 de ani, așa că are sens ca sufletul lor pereche să nu apară până când nu vor începe o nouă fază a vieții.

Poate că le va fi greu să accepte că sufletul lor pereche nu merge nicăieri la început – mai ales că nu sunt obișnuiți cu aceste noi sentimente – dar dă-le timp și s-ar putea să te surprindă cu cât de bine se încadrează în această rutină. Săgetătorii vor avea în continuare nevoie de spațiul și libertatea lor, dar sufletul lor pereche va ști și înțelege deja acest lucru.

Capricorn (20 decembrie – 19 ianuarie): începutul anilor 30

Capricornul are o mulțime de rezerve cu privire la sufletele pereche în general. Chiar dacă menționezi doar sufletele pereche într-o conversație, probabil că își vor da ochii peste cap. Adesea gravitează către relații realiste și mature, iar sufletele pereche le sună pur și simplu copilăresc.

Cel mai probabil, Capricornul își va întâlni sufletul pereche când va avea 30 de ani. Acesta este un moment în care învață să accepte și să aștepte surprize în viață, așa că atunci când își vor întâlni în sfârșit sufletul pereche, se vor gândi: „De ce nu?” Le place ideea de a avea deja viața împreună înainte de a lua în serios cu cineva și vor dori să-și ia timpul dulce pentru a se asigura că merită.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): 22 de ani

Vărsătorul nu pare a fi genul de persoană care să se îndrăgostească atât de repede și la o vârstă atât de fragedă (vorbesc la 22 de ani), dar relațiile dintre suflete pereche sunt mai mult despre conectarea la un nivel mai profund cu o singură persoană decât cu tine, oricine altcineva decât ei sunt despre romantism. De multe ori nu simt că oamenii îi înțeleg, dar într-un moment în care au neapărat nevoie de cineva care sa îi asculte și să îi iubească indiferent de ce, un suflet pereche este exact ceea ce au nevoie.

Vărsătorul și sufletul lor pereche își vor petrece toată noaptea vorbind și relaționându-se, ceea ce nu va face decât să le facă și mai puternică legătura de prieteni. Vărsătorul insistă pe o fundație puternică înainte de a se putea întâmpla altceva, așa că trebuie să o ia încet până pot avea încredere că înseamnă la fel de mult pentru sufletul lor pereche ca și pentru ei.

Pești (19 februarie – 20 martie): 19 ani

Peștii iubesc romantismul din spatele sufletelor pereche și vor visa în secret la propriul suflet pereche până când îi vor găsi. Când vor spune povestea despre cum s-au cunoscut când aveau 19 ani, vor face totul să sune ca un basm. Să te îndrăgostești la 19 ani va fi special pentru ei, mai ales că este o vârstă în care romantismul are un sens intens.

Indiferent dacă încep un nou capitol în viața lor sau întâlnesc oameni noi care îi fac să privească lumea într-un mod diferit, sufletul lor pereche va fi doar o nouă călătorie interesantă pentru ei, pe care să o înceapă în viață.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *