Ce dezvăluie poziția în care dormi despre relația ta. Scoate la iveală detalii incredibile despre tine și perechea ta

Poziția din timpul somnului poate dezvălui detalii incredibile despre relația cu partenerul de viață
Ce dezvăluie poziția în care dormi despre relația ta. Scoate la iveală detalii incredibile despre tine și perechea ta

Somnul este o parte esențială a vieții noastre, iar specialiștii consideră că poziția în care dormim este extrem de importantă, întrucât ne poate dezvălui aspecte ce țin de personalitatea noastră, de sănătate și chiar relația cu partenerul de viață. Iată ce spune poziția în care dormi despre relația ta.

Ce dezvăluie poziția în care dormi despre relația ta

Poziția în care dormi poate fi mai mult decât o preferință personală sau o modalitate de a obține un somn odihnitor. Ea poate scoate la iveală informații semnificative despre relația noastră de cuplu.

Fie că preferăm să dormim deconectați, în poziția fetus, sau pe spate, în așa numita poziție „spooning”, acestea pot dezvălui cât de apropiați suntem, de fapt, de partenerul de viață, nivelul de încredere și sentimentele din relație.

Citește și: Metoda banală ca să adormi mai repede. Ce trebuie să faci înainte de a te băga în pat, așa vei avea un somn profund

Poziția fotbal

Această poziție presupune ca ambii parteneri să doarmă pe o parte, cu fața unul spre celălalt și să existe atingeri cu unul dintre picioare.

Dacă tu și partenerul tău preferați să dormiți astfel, înseamnă că o simplă atingere vă este de ajuns. Nu sunteți genul de oameni care au nevoie de concat fizic total pentru a se simți apropiați. Deși v-ați dori să petreceți multe momente împreună, sunteți amâdoi foarte ocupați și timpul nu vă permite acest lucru. Asta nu înseamnă că atunci când reușiți, totuși, să fiți împreună nu aveți parte de momente speciale.

Citește și: De ce să stingi toate luminile din casă, înainte de somn. Mulți fac greșeala, specialiștii spun clar

Poziția lingură

Această poziție presupune că partenerii dorm pe o parte, îmbrățișați, unul cu spatele la celălalt.

Dacă aceasta este poziția de somn preferată și în cazul vostru, asta înseamnă că aveți o relație tradițională. Persoana care se află ”în interior”, este de regulă cea sensibilă în cuplu, care are nevoie de ocrotire, iar cealaltă are rol protector. Se spune că partenerii care dorm astfel, nu merg niciodată la culcare supărați.

Poziția ancoră

Este o poziție în care unul dintre parteneri doarme pe spate, cu o mână pe corpul celuilalt.

Dacă tu și iubitul sau iubita ta dormiți așa, înseamnă că sunteți firi independente, dar dispuse să faceți compromisuri în relație. De regulă, nu împărtășiți aceleași opinii în ceea ce privește religia, politica sau regula capacului de la WC, dar suteți bucuroși să vă explorați unul pe celălalt și să aflați ce lucruri aveți în comun.

Poziția alpinist

Această poziție este caracterizat prin faptul că ambii parteneri dorm la marginea patului, cu spatele la celălalt.

Asta înseamnă fie că sunteți firi practice și preferați paturile mari pentru confortul vostru, fie începe să se formeze o distanță sau, de ce nu, vă respectați reciproc spațiul intim.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *