Ce dietă ţine Andreea Marin. Vedeta a slăbit trei kilograme într-o săptămână

Despre ce dietă ține Andreea Marin s-au întrebat multe doamne, care au văzut cu ce viteză a scăpat vedeta de kilogramele în plus.
Ce dietă ţine Andreea Marin. Vedeta a slăbit trei kilograme într-o săptămână

Multe persoane s-au întrebat ce dietă ține Andreea Marin. Despre asta a răspuns vedeta pe contul său de Instagram, unde a dat mai multe explicații privind ce a ajutat-o să slăbească trei kilograme pe săptămână. Ea a postat o fotografie, însoțită de explicația:

„După ce am slăbit 6 kg cu dietă de la nutriționist, nu de oriunde, timp de două săptămâni și încă una de regim de viață sănătos gândit de mine, căci principiile de viață echilibrată le cunosc, sunt și logice dacă vrei să te simți bine în pielea ta, după ce am adăugat și sport, saună sau masaj, după ce m-am bazat și pe energia pusă în muncă, pentru că nu e deloc puțină agitație la început de an și alerg mereu de la un proiect la altul, această disciplină a fost completată de procedurile de slăbire, tonifiere și sfaturile pentru o viață sănătoasă primite de la minunata mea vecină”, a scris ea, menționând numele terapeutei care a ajutat-o.

Ce dietă ține Andreea Marin: detoxifiere, mișcare, saună

Apoi mai arată că a urmat o dietă de detoxifiere și face saună cu ozon, o procedură dedicată detoxifierii intestinelor. „(…) așa cum nu putem să o facem numai prin dietă, avem nevoie de acest ajutor pentru a scăpa de reziduurile ce nu pot fi eliminate ușor din corpul nostru, precum și masajul terapeutic”, mai scrie ea pe contul său De asemenea, mai spune despre dieta cu lichide: „o aleg mereu la început de an ( bazată doar pe lichide, sucuri speciale, supa, ceaiuri, apa alcalină), toate acestea au făcut minuni pentru resetarea mea, minte, trup și suflet. Știu că e greu, știu că timpul pare mereu prea scurt pentru a găsi timp și pentru noi, dar trebuie! Eu mi-am impus și nu regret deloc! Altfel, mereu am altceva important de făcut… Chiar dacă am dormit mai puțin, muncind mai mult, orele de somn au fost mult mai odihnitoare, pentru că totul se schimbă în bine când ai grijă de tine: hrană mai puțină și naturală, mișcare, timp de calitate pentru noi. Ni-l datorăm, măcar din când în când!”, a mai transmis ea.

Face sport zilnic

În continuare, arată că nu este vorba doar despre ce dietă ține Andreea Marin. Vedeta mai spune că face, zilnic, 30 de minute de sport. Apoi, „un duș rapid și 10 minute de masaj care îți pune corpul în formă la început de zi”.
Când fanii au reproșat că procedurile sunt prea scumpe, ea a reacționat imediat, menționând că detoxifierea o face doar o dată pe an, iar dieta nu ține de bani. „Asta e doar o scuză. Să mănânci cu grijă, și nu scump, să faci mișcare, fără abonament la sala, în natura, se poate și fără bani mulți”, a răspuns ea.

Are o relație cu Adrian Brîncoveanu

După trei căsnicii încheiate cu divorț, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brîncoveanu. Relația lor a început la scurt timp după despărțirea de Tuncay Öztürk, în anul 2016. Adrian Brîncoveanu a fost consul la Tripoli în Libia și a locuit o perioadă în Tunisia. Vedeta a fost mereu discretă, când a venit vorba despre relația ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
7.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum arată casa de 5 milioane de euro în care locuiește Dani Alves după ce...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *