Ce diferență de vârstă este între Alexia și Aris, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram. Ce i-a învățat tatăl lor înainte să plece la America Express 2023

Iată câți ani îi despart pe Alexia și Aris!

Alexia și Aris sunt copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram. Cei doi fac echipă la America Express și se descurcă foarte bine până acum în competiție. Foarte mulți telespectatori îi îndrăgesc și îi susțin pe moștenitorii prezentatoarei de știri de la Pro TV, dar puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi frați.

Câți ani îi despart pe Alexia și Aris de la America Express

America Express a debutat pe micile ecrane sâmbătă, pe data de 21 octombrie. Până acum, Antena 1 a difuzat cinci ediții ale îndrăgitului reality show, iar una dintre echipele care au impresionat este cea formată din Alexia și Aris, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram.

Până în prezent, cei doi s-au înțeles foarte bine pe Drumul Soarelui și s-au completat reciproc, iar telespectatorii deja îi văd favorți la câștigarea cometiției. Deși despre Alexia se cunosc o mulțime de lucruri, fiind o influenceriță apreciată la noi în țară, despre fratele său, Aris, însă, nu se cunosc foarte multe detalii.

Detalii despre Aris, fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram

Aris are o relație foarte strânsă cu sora lui, Alexia, iar acest lucru se vede cu ochiul liber și pe Drumul Soarelui. Fiul vedetei de la Pro TV are 20 de ani, în timp ce sora lui are 23 de ani.

Aris a terminat liceul la Școala Franceză din Capitală, iar apoi a ales să învețe în afara țării. Prin urmare, el este acum student la o facultate renumită din Barcelona, Spania.

În schimb, Alexia Eram a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice la o universitate prestigioasă. Este vorba despre University For the Creative Arts. ”Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special.

Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase.

Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta?”, a declarat fiica Andreei Esca.

 ”Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare.

Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a spus și Aris.

Citește și Motivul pentru care Aris Eram nu locuiește în România. Cu ce se ocupă fiul Andreei Esca, de fapt!

”Tata ne-a făcut instructajul înainte să plecăm din România”

În prima etapă, Alexia și Aris au fost nevoiță să ajungă în Plaza de Botero din Medellin. Acesta este un parc impresionant, care are o suprafață de 7.000 de metri pătrați. Acolo, sunt prezente nu mai puțin de 23 de sculpturi ale cunoscutului artist columbian Fernando Botero.

”Plaza de Botero. Tata ne-a făcut instructajul înainte să plecăm din România și ne-a spus despre Botero. Suntem fericiți, pentru că tata ne-a spus că este un artist, care face niște sculpturi supraponderale”, au spus frații Eram la testimonial.

Precizăm că, la momentul filmărilor pentru America Express, care au avut loc în luna mai a acestui an, sculptorul Fernando Botero era în viață. Din păcate, însă, la momentul difuzării emisiunii de la Antena 1, el este decedat. Fernando Botero a încetat din viață pe data de 15 septembrie, la vârsta de 91 de ani.

Citește și Ce studii are Alexia Eram de la America Express 2023. A absolvit facultatea anul trecut, cu ce se ocupă în prezent!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *