Ce diferență de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Pentru mulți va fi un șoc

Câți ani îi desparte pe cei doi amorezi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă dinainte ca afaceristul să divorțeze oficial de mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu. Cuplul a încercat să își ascundă relația o perioadă, dar acum, după ce toate procedurile au fost finalizate, diva și milionarul se pot bucura de iubirea dintre ei. Însă ce diferență de vârstă este, de fapt, între ei? Puțină lume știe acest lucru!

Care este diferența de vârstă dintre cei doi

Nu mulți știu că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă considerabilă. În timp ce ea este deja o femeie matură, care știe ce vrea de la viață, în vârstă de 41 de ani, el are 35 de ani și încearcă să își împartă timpul între viața de tată, afaceri și partener de viață.

Începutul relației lor a fost unul anevoios. Fiul lui Niculae Bădălău s-a chinuit mult timp să se separe oficial de Claudia Pătrășanu, scandalurile fiind la ordinea zilei. Într-un final, cei doi nu au mai rezistat presiunilor și au recunoscut public că formează un cuplu. Totuși, de-a lungul timpului s-au tot certat și împăcat, astfel că povestea lor nu este roz întru totul. Cu toate acestea, au fost alături unul de altul în momentele dificile, semn că sunt sentimente puternice care îi leagă. Acum, după ce divorțul s-a pronunțat, cei doi își pot vedea liniștiți de viitorul lor împreună.

„O am și am vrut să îl iau cu mine aici. Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe. Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți”, a spus, mai demult, Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Cum face vedeta față certurilor și presiunilor

Despre tensiunile dintre ei, Bianca nu are multe de spus. Este conștientă că urcușurile și coborâșurile sunt normale într-o relație, însă își consideră cuplul unul „mișto” și asta e tot ce contează pentru ea. Între timp, se bucură de succesul profesional și financiar pe care îl are și își trăiește viața la maxim, indiferent de ce se întâmplă și de cine intră sau iese din viața ei.

„Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie”, a mai continuat Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *