Ce diferență de vârstă este între Cristi Brancu și Oana Turcu. Abia acum s-a aflat că nu merg împreună în vacanțe

Cum se înțeleg cei doi după 15 ani de căsnicie

Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din România. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și au un fiu, Tudor, în vârstă de 12 ani. Familia frumoasă pe care o are celebrul prezentator este perfectă, în viziunea lui, iar partenera pe care o are este o adevărată binecuvântare. Despre Oana, acesta are numai cuvinte de laudă. Iată cum se înțeleg cei doi și care este diferența de vârstă dintre ei.

Cristi Brancu și Oana Turcu formează cuplul perfect

Celebrul prezentator este cunoscut pentru stilul său volubil, dar în viața personală totul este armonios și cum nu se poate mai perfect. Căsnicia pe care o are cu Oana Turcu de 15 ani este de vis, vedeta tv înțelegându-se de minune cu mama fiului său. Cristi Brancu spune că este foarte compatibil cu partenera sa de viață și se consideră un bărbat norocos. Un mare plus pentru ei este că și Oana Turcu lucrează în televiziune, astfel că își înțelege soțul când vine vorba de muncă. Unde mai pui că nici nu există o diferență de vârstă foarte mare între ei. În timp ce Brancu are 50 de ani, Oana are 49 de ani, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv pentru care să aibă neînțelegeri.

„Am noroc! Am devenit om însurat și după aceea tată, nu din prima așa, și din acest punct de vedere îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit alături și m-am întâlnit cu femeia care înțelege ceea ce fac. n momentul în care, ca orice om, am momentele mele de oboseală, de întrebări, de incertitudini, am un partener foarte bun de dialog care mă iubește cum nu m-a iubit nimeni în viața mea. (…)  Ea a făcut șapte ani singură emisiune la un post de televiziune, acolo a fost numai drumul ei, eu n-am avut niciun fel de rol. Ea înțelege meseria asta. E foarte important în viață să defilezi cu un om care te înțelege și care e în aceeași ligă cu tine cultural, emoțional, profesional, că altfel nu înțelege, și când nu înțelege întreabă și nu trece prin filtrul propriu”, a declarat Cristi Brancu pentru Unica.ro.

Cum își educă celebrul cuplu fiul

În ceea ce îl privește pe fiul lor, Cristi Brancu a declarat că el și soția lui și-au educat copilul cu grijă, în așa fel încât să știe când trebuie să fie serios și când își poate permite să se distreze. În vârstă de 12 ani, Tudor mai are de crescut până să decidă ce își dorește să facă în viață. Până atunci, se bucură de susțienrea părinților săi celebri.

„ Am ales să ne educăm copilul cu foarte multă atenție, cu o aplecare către ceea ce-l pasionează. Nu suntem părinți care să omorâm copilul. Copilul trebuie, în primul rând, să facă pe lumea asta ce-i place. N-o să devină aproape inginer ca ta-su pentru că trebuia, o să devină ceea ce trebuie el să devină.  Îi las libertatea de a alege ceea ce-și dorește, îl ocrotim astfel încât să fie cât mai bine, dar avem grijă mulțumită familiei și faptului că socrii mei mă ajută. (…) Sunt un tată permisiv în sensul în care nu sunt un tată rigid și un tată dur. Dar când avem deadline să facem o temă sau avem un test, nu ne mai jucăm. Dar să știți că avem foarte mult noroc, este un copil care înțelege și, în momentul în care știe că trebuie să învețe, nu caută subterfugii, nu țipă, adică nici nu trebuie să fiu altfel decât permisiv, că e material bun”, a mai declarat vedeta de televiziune.

De ce nu pleacă cuplul Brancu-Turcu singur în vacanțe

Curios este faptul că Oana Turcu și Cristi Brancu, deși se înțeleg atât de bine, nu pleacă singuri în concedii. Prezentatorul a făcut lumină și a explicat că nu au nicio vacanță în care să nu îl ia și pe fiul lor, Tudor. Cei doi nu s-ar bucura pe deplin dacă nu și-ar avea fiul alături. Ba nici nu duc dorul vacanțelor doar în doi, pentru că reușesc să se organizeze atât de bine încât să aibă mereu timp doar pentru ei doi.

„Avem grijă să avem momente foarte frumoase în 2. Sigur că se poate, câtă vreme știi să te organizezi. Însă, vă spun că nu m-aș bucura de orice loc de pe lumea asta dacă nu l-am vedea prin ochii lui Tudor! Noi ne simțim fericiți în 3! Ne place să vedem locuri frumoase, îngrijite, elegante, în care să ne odihnim, să vizităm locuri istorice, să facem tot ce ne place. Vacanțele ne hrănesc. Plimbare, sport, bucurie”, a mai declarat Cristi Brancu, pentru ciao.ro.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
6.9 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *