Ce diferență de vârstă este între Klaus Iohannis și soția lui, Carmen. Cu câți ani este mai mare președintele României

Cei doi sunt de 30 de ani împreună

Carmen și Klaus Iohannis nu formează doar cuplul prezidențial, asupra căruia sunt ațintiți toți ochii atunci când apare în public, ci și un cuplu foarte longeviv. Între cei doi există, însă, o diferență de vârstă demnă de luat în seamă. Totuși, nu a părut să fie o problemă pentru cei doi, având în vedere că sunt împreună de atât de mult timp.

Ce diferență de vârstă este între Klaus Iohannis și soția lui

Soții Iohannis s-au cunoscut în liceu, iar în cadrul unei excursii, au început să devină apropiați. Nu au format un cuplu, însă, ci au rămas prieteni buni timp de mai bine de 7 ani. Au decis să acorde o șansă relației lor când președintele țării era profesor la o școală aflată la 60 de kilometri de Sibiu. Și pentru că iubita lui locuia în oraș, șeful statului făcea naveta aproape zilnic, pe bicicletă, pentru a se întâlni. Imediat după absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989, ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv Colegiul Național „Samuel von Brukenthan”.

În 1989 au decis să spună „Da” în fața altarului, iar de atunci sunt de nedespărțit. Peste 30 de ani de când cuplul Iohannis trece de mână prin viață. Nimic nu le-a stat în cale, nici diferența de vârstă, pentru că președintele României este mai mare decât soția lui. În timp ce Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959 și are 64 de ani, Carmen Iohannis are 62. Chiar și așa, chimia dintre ei se poate observa la fiecare apariția a acestora în public.

Sunt de o viață împreună, dar nu au copii

Și deși cei doi sunt de trei decenii împreună, destinul nu a vrut ca aceștia să aibă copii, deși dorință a existat. Klaus Iohannis a declarat, acum mulți ani, că s-au împăcat greu cu gândul că nu pot deveni părinți, dar nici nu au luat în considerare adopția. Totuși, au reușit să se bucure de celelalte lucruri cu care viața i-a înzestrat.

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”, a declarat șeful statului, în cadrul unei emisiuni tv.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *