Ce diferență de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. Prezentatoarea de la “Vorbește Lumea” este mult mai mare

Ce diferență de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. Prezentatoarea de la “Vorbește Lumea” este mult mai mare

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un copil. Deși sunt împreună de opt ani, relația lor a fost pronosticată încă de la început cu un eșec, din cauza diferenței mari de vârstă dintre cei doi. Lili Sandu nu s-a ferit să aducă în discuție acest subiect, recunoscând că la începutul relației i-a fost teamă că lucrurile nu vor funcționa așa cum ar fi sperat, tocmai din acest motiv. Iată cu câți ani este mai mare bruneta decât partenerul ei.

Ce diferență de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu din vara anului 2015. În mai 2019, prezentatoarea de la Pro TV s-a logodit cu iubitul ei în Istanbul, orașul în care s-au și cunoscut. Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu chiar de ziua ei de naștere.

Citește și: Ce-i pregătește Shurubel lui Lili Sandu. Nu are legătură cu emisiunea de la Pro TV: “Nu mă uit la bani” VIDEO EXCLUSIV

În prezent, sunt mai fericiți ca niciodată, iar faptul că au devenit părinții unui băiețel minunat în vara lui 2020, le-a întărit și mai mult relația.

Frumoasa prezentatoare TV recunoaște însă că la începutul relației lor, atât ea, cât și iubitul ei au fost puțin sceptici din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Fiind mai mare cu 12 ani decât logodnicul său, Lili Sandu s-a gândit că lucrurile ar putea să nu meargă în direcția bună.

Dar timpul a trecut și și-au dat seama că îi unesc sentimente profunde, iar diferența de vârstă dintre ei a fost insesizabilă, mai ales că Silviu a dat tot timpul dovadă de maturitate.

”Nu pot să explic că a fost ceva anume, a fost un tot, am simțit fluturii în stomac (zâmbește), reveniseră la viață, având în vedere că nu mai erau de ceva vreme. Era ”the one” pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum.”, a spus Lili Sandu într-un interviu VIVA!

S-au temut de diferența mare de vârstă

Cuplul s-a temut inclusiv că apropiații le vor fi împotrivă din cauza diferenței de vârstă, dar în cele din urmă, legați fiind de sentimente sincere de iubire și respect, au reușit să depășească toate provocările.

Citește și: Ce pățește Lili Sandu cu fiul său de fiecare dată când vine cineva la ei: „Este ceva de nedescris”. Cum reușea vedeta în copilărie să-și învingă fricile VIDEO EXCLUSIV

”Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea?” Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi.”, a mai spus Lili Sandu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *