Ce diferență de vârstă este între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Prezentatorul este mult mai mare, mulți nu au crezut în relația lor

Cum a început povestea lor de dragoste
Ce diferență de vârstă este între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Prezentatorul este mult mai mare, mulți nu au crezut în relația lor

Cristina Șișicanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de ani buni, amândoi fiind foarte cunoscuți datorită emisiunilor de televiziune. În perioada recentă, amândoi s-au retras către mediul online, acolo unde sunt foarte activi. Puțini sunt cei care știu detalii în amănunt despre cei doi. Spre exemplu câți ani sunt diferență între Cristina și Mădălin?

Cine este Cristina Șișcanu. Are 38 de ani și este din Republica Moldova

Cristina Șișcanu este de profesie jurnalist. S-a născut în Republica Moldova, dar a venit în România pentru studii. Își dorea foarte mult o carieră în domeniul dreptului, însă nu a putut intra în Barou atunci datorită faptului că nu avea cetățenie română. Și-a schimbat traseul și a ales să lucreze în presă. A ajuns în televiziune, acolo unde l-a și cunoscut pe soțul ei.

În urmă cu 13 ani, Mădălin Ionescu prezenta o emisiune, iar Cristina Șișcanu era reporter. S-au văzut, s-au plăcut și au pornit pe același drum. Au împreună o fetiță pe nume Petra, iar jurnalistul mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu este o diferență de 14 ani, însă au dovedit că acest lucru nu reprezintă deloc un impediment pentru ei, dragostea fiind mult mai puternică.

Cristina Șișcanu, despre povestea ei cu Mădălin Ionescu: „Era deja separat cumva de fosta soție”

Cristina Șișcanu a povestit la Ego Life că s-a cunoscut cu Mădălin Ionescu atunci când el era prezentator al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, iar ea o tânără jurnalistă angajată recent pe postul de reporter. Atunci când s-au cunoscut, Mădălin se despărțise de fosta lui soție, însă nu divorțaseră oficial. De aici și confuzia că prezentatoarea TV l-ar fi despărțit pe soțul ei de prima lui soție.

„Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții. Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm.”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a mai menționat că atunci, fosta parteneră a lui Mădălin Ionescu, era deja într-o altă relație.

Vezi și – Cristina Șișcanu, mărturisiri din intimitatea cu soțul ei, Mădălin Ionescu: „Noi am avut o relație pasională de la început” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *