Ce diferență de vârstă este între Mircea Badea și Carmen Brumă. Detaliul pe care puțini îl știu despre cei doi

Cum s-au cunoscut cei doi

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc, având o relație de mulți ani. Chiar dacă fiecare dintre ei este persoană publică, povestea de dragoste au preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu care este diferența de vârstă dintre ei.

Carmen Brumă și Mircea Badea, relație de peste 25 de ani: „Ne-am descurcat singuri”

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de 25 de ani. De când s-au cunoscut și-au dat seama că sunt suflete pereche. Nu s-au căsătorit și au împreună un băiat în vârstă de 9 ani. Puțini sunt oamenii care cunosc povestea din spatele celebrulului cuplu.

Nimeni nu știe exact câînd și cum s-au cunoscut Mircea Badea și Carmen Brumă deoarece niciunul din ei nu a vorbit despre acest aspect al vieții lor. Potrivit informațiilor din presă, cel care le-a făcut cunoștință unul cu celălalt a fost Mihai Mitoșeru.

„Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat. Nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri”, a spus Carmen Brumă.

Vezi și – Locul de vis unde Mircea Badea și Carmen Brumă și-au petrecut vacanța. Puțini români își permit un astfel de sejur

Ce diferență de vârstă este între Carmen Brumă și Mircea Badea

Mulți oameni cred că este o diferență destul de mare de vârstă între Mircea Badea și partenera lui. Se speculează că prezentatorul TV este mai tânăr decât Carmen Brumă. Realitatea este alta! Carmen Brumă s-a născut pe 9 mai 1977, iar Mircea Badea pe 24 februarie 1974. Așadar, între cei doi este o diferență de trei ani, ea având 46 de ani, el 49.

De ce nu s-au căsătorit? Carmen Brumă a spus lucrurile fără nicio reținere!

„Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm”, a declarat Carmen Brumă.

Vezi și – Cu cine s-a iubit în mare secret Mircea Badea, deși era într-o relație cu Carmen Brumă: “Nu a avut tupeul să recunoască”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
6.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *