Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Dovada că dragostea a învins: “A fost greu”

Cum a început povestea lor
Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Dovada că dragostea a învins: “A fost greu”

Andi Moisescu și Olivia Steer reprezintă unul dintre cuplurile solide din showbizul românesc. Chiar dacă amândoi sunt cunoscuți, au preferat ca viața privată să fie ținută departe de ochii curioșilor. Cum s-au cunoscut cei doi și ce diferență de vârstă este între ei?

Povestea lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer. Cum s-au întâlnit

Șansele ca cei doi să se întâlnească erau destul de mici. Andi Moisescu era deja un jurnalist cunoscut la Pro TV, iar ea era din Oradea, corespondent în Capitală. Soarta a făcut ca drumurile lor să se intersecteze, iar îndrăgostirea s-a produs rapid. Cel care le-a făcut legătura a fost un prieten de-ai Oliviei, care locuia în apropiere de Andi Moisescu. Bărbatul i-a povestit prezentatorului despre cunoștința sa veche din Oradea, iar el nu a putut să n-o observe.

Deși Andi Moisescu era deja o figură destul de cunoscută în televiziunea din România, Olivia Steer nu s-a lăsat cucerită atât de ușor. L-a acceptat întâi în calitate de prieten și abia mai târziu au trecut la nivelul de relație. În anul 2002 a început totul.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. […] Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a povestit Andi Moisescu în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Andi Moisescu a mai mărturisit că pentru el și Olivia Steer este foarte important respectul și faptul că se iubesc și se susțin necondiționat.

Ce diferență de vârstă este între Andi Moisescu și Olivia Steer?

Ei bine, diferența dintre cei doi nu este deloc mare, ci de doar trei ani. În prezent Olivia Steer are 47 de ani, iar Andi Moisescu 50 de ani.

Vezi și – Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu. A fost părăsit de tată, la 4 ani: “Când eram mai tânăr am încercat să dau de el”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *