Ce diferență de vârstă este între Prințul Harry și Meghan Markle. Mulți au crezut greșit

Câți ani îi despart pe Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație de aproximativ șapte ani de zile și un mariaj de cinci ani. Povestea de iubire a celor doi a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor internaționale și încă continuă să o facă, dar puțini știu că între ei există o diferență de vârstă destul de mare. Cu toate acestea, acest lucru nu se observă, pentru că Ducesa de Sussex arată foarte bine.

Câți ani îi despart pe Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle sunt împreună de circa șapte ani și tot timpul au pozat în cuplul perfect. Cei doi nu s-au certat niciodată în public, ba chiar au părut că sunt în stare să lupte cu orice preț pentru iubirea lor.

De altfel, cei doi au făcut subiectul unui documentar de pe Netflix, în cadrul căruia au făcut dezvăluiri despre viața lor în cadrul familiei regale. Cu toate astea, puțini cunosc faptul că între ei există o diferență notabilă de vârstă.

Deși nu se observă deloc, Meghan Markle este mai mare decât soțul și tatăl copiilor ei, Archie și Lilibet. Nu multe persoane știu că fratele Prințului William are doar 38 de ani, în timp ce bruneta a împlinit, pe data de 4 august, vârsta de 42 de ani. Însă, fosta actriță arată foarte bine, așa că pentru ei este neîmsemnată vârsta.

Te-ar mai putea interesa și S-a aflat adevărul. De ce Prințul Harry refuză să divorțeze de Meghan Markle!

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt la un pas de divorţ?

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri în ceea ce privește un posibil divorț între Prinţul Harry şi soția lui, Meghan Markle. Se pare că cei doi ar fi ajuns la neînțelegeri din cauza numeroasele eșecuri financiare din ultima perioadă.

”Încearcă să își dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Acum, rămâne de văzut dacă aceste zvonuri sunt sau nu adevărate. Până acum, cei doi nici nu au confirmat, nici nu au infirmat informațiile publicate.

Te-ar mai putea interesa și Adevăratul motiv pentru care prințul Harry a fost părăsit de fosta iubită, după 6 ani de relație: „A fost incredibil de supărător”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *