Ce e bine să ții în portofel pentru a atrage banii în viața ta. Cel mai cunoscut truc pentru prosperitate financiară

Așa vei atrage mereu banii
Ce e bine să ții în portofel pentru a atrage banii în viața ta. Cel mai cunoscut truc pentru prosperitate financiară

Norocul și banii sunt lucrurile la care visează orice persoană. Pentru a avea parte de noroc pe plan financiar, experții au dezvăluit ce e bine să porți întotdeauna în portofel. În acest fel, lipsa banilor nu va mai reprezenta o problemă!

Ce e bine să ții în portofel pentru a atrage banii în viața ta

De regulă, banii vin doar la cei care știu să-i atragă! Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut, a explicat ce trebuie să ținem în portofel pentru a atrage banii în viața noastră. Un singur ingredient din bucătărie ne ajută să ne îmbunătățim situația financiară. Așadar, trebuie să îl puneți rapid în portofele!

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 CNN, Lidia Fecioru a dezvăluit că acest ingredient are proprietăți benefice, dar și abilități de care nu ați auzit până acum. De exemplu, frunzele de dafin pot atrage banii și norocul în viața noastră.

De aceea, este important să ținem câte o frunză de dafin în locurile cu o semnificație strâns legată de finanțe. În plus, frunzele de dafin trebuie să fie pregătite în timpul lunii noi. Iată cum se procedează:

„Luăm trei frunze de dafin și le ungem, și pe o parte și pe alta, cu un pic de ulei de mandarin. Portocale, mandarine, lămâie, să fie citric. Și păstrăm una în portofel, dar o punem la lună nouă! Una acasă, unde păstrezi bani, iar una la serviciu, în sertar!”, a explicat Lidia Fecioru.

Citește și: Cele 3 zodii care au mare noroc la bani în noiembrie 2023. Își schimbă viața complet, dau lovitura

Mai mult de atât, puteți aranja frunzele de dafin frunze de dafin în formă de cruce, sub preșul de la intrarea în locuință.

„Sau se mai iau cele patru frunze de dafin care se pun sub formă de cruce sub preșul de la ușă! În primul rând, protejează de a intra energiile negative în casă! De multe ori, oamenii care vin cu rău, nici nu pot trece pragul! Nu ajung să intre la tine în casă!”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Așa atrageți banii când e lună nouă

O altă metodă de a atrage banii este să puneți pe pervazul geamului câteva monede când este lună nouă. În plus, monedele trebuie să stea și în lumina lunii, dar și a soarelui. Apoi se vor așeza în portofel unde vor fi păstrate cu mare grijă. Se spune că lumina soarelui și a lunii ajută să înmulțești banii.

Citește și: Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii. Secretul prosperității pe care e bine să-l știi

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *