Ce este bine să faci când este Lună plină. Tradiții pentru noroc, sănătate și prosperitate

Ce este bine să faci când este lună plină. Dincolo de conotațiile ciudate atribuite perioadei când e lună plină, există și o serie de practici benefice
Ce este bine să faci când este Lună plină. Tradiții pentru noroc, sănătate și prosperitate

Ce este bine să faci când este lună plină, pentru ca anul să fie unul bun. De-alungul timpului, s-a vorbit despre anumite surpestiții ce au legătură cu acest fenomen de lună plină. Unlele dintre ele au fost considerate chiar ciudate, însă există persoane care in cont de aceste obiceiuri. Un lucru este clar. Potrivit mai multor specialiști, astrele ne influențează viața, iar anumite tulburări de somn sau stări de agitație se accentuează atunci când este lună plină. Iată ce este bine să faci când este lună plină.

Ce este bine să faci când este lună plină

Dincolo de conotațiile ciudate atribuite perioadei când e lună plină, există și o serie de practici benefice. Se spune că nopțile cu lună plină au semnificații magice și superstițiile legate de astrul selenar sunt nenumărate.

Ce este bine să faci de lună plină

 • grădinarii consideră că este bine ca în perioada cu lună plină să se planteze copaci deoarece pământul este mai fertil.
 • se consideră că animalele au nevoie de mai multă atenție când e lună plină deoarece sunt mai agitate și pot deveni violente în această perioadă.
 • Specialiștii au demonstrat că în perioada când e lună plină sunt mai multe cutremure, iar mareele sunt de o amplitudine mai mare.
 • Când e lună plină se recomandă să avem grijă la programul de somn, dar și la stările prin care trecem
 • Se spune că atunci când e lună plină, nu putem dormi și suntem mai agitați sau nervoși.
 • Psihologii recomandă să facem mai multe activități de relaxare, dar și mult sport.
 • plimbările în aer liber sunt benefice pentru cei sensibili la schimbările astrului selenar.
 • Superstiții ciudate în nopțile cu lună plină și practici neobișnuite
 • Nopțile cu lună plină au fost văzute dintotdeauna ca fiind sub semnul magiei, misterului și necunoscutului.
 • Femeile care privesc luna plină pot rămâne însărcinate
 • Femeile care nasc în perioada cu lună plină vor avea copii sănătoși și puternici.

Se crede că nopțile cu lună plină reprezintă un bun prilej de a face planuri de îmbogățire, iar dorințele legate de bani vor fi mai ușor îndeplinite.

În această perioadă nu este bine să avem conflicte cu vecinii pentru că acestea ar putea degenera

Nopțile cu lună plină sunt considerate ca fiind periculoase deoarece în această perioadă se fac farmece și vrăji.

Cum afectează luna plină organismul uman

Cei care au parte de incantații sau descântece în această perioadă, vor avea un sfârșit tragic sau se vor îmbolnăvi. Nopțile cu lună plină au o influență deosebită asupra oamenilor, iar practicile din această perioadă sunt printre cele mai neobișnuite.

S-a dovedit faptul că majoritatea persoanelor suferă de insomnie când e lună plină, iar medicii ne oferă câteva soluții.

„Se pare că razele lunii ar acționa asupra melatoninei, hormonul care reglează somnul. Astfel, pentru a gestiona această problemă se recomandă ceaiurile din plante. De asemenea, este bun și uleiul de lavandă care face minuni când este vorba de tulburările de somn.

Puțini sunt cei care știu ce se face când e lună plină și cât adevăr există dincolo de superstițiile legate de această perioadă.

Fie că este vorba de insomnie, stări de agitație sau practici neobișnuite, nopțile cu lună plină sunt considerate magice și pline de mister”, explică specialiștii în domeniu.

8.9 83 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.