Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble:„Adorm doar spre dimineață. În unele seri e chinuitor”. Se agravează pe timpul nopții

"Am nopți în care nu închid niciun ochi"
Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble:„Adorm doar spre dimineață. În unele seri e chinuitor”. Se agravează pe timpul nopții

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, se confruntă cu o problemă destul de serioasă. Totul se manifestă doar în timpul nopții, iar artista nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de ea.

Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble: „În unele seri e chinuitor”

Nictofobia este frica extremă de noapte sau de întuneric. Aceasta poate provoca simptome intense de anxietate sau depresie. Lidia Buble a povestit într-o emisiune TV ce i se întâmplă noaptea și cât de târziu adoarme din cauza acestei probleme.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a dezvăluit Lidia Buble despre afecțiunea de care suferă.

Care sunt simptomele nictofobiei

Această afecțiune se manifestă prin simptome precum probleme de respirație, ritm cardiac crescut, dureri de cap sau transpirație. De asemenea, nictofobia se manifestă și la nivel emoțional pin atacuri de panică, depresie, anxietate sau pierderea cunoștinței.

Lidia Buble, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble se numără printre cele 12 celebrități care au ales să meargă în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa limitele în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În jungla din Republica Dominicană, concurenții se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei și pentru premiul cel mare. În ediția trecută, suma încasată de Cătălin Moroșanu, cel care a câștiga show-ul, a fost de 40.000 de euro.

Pe lângă premiul cel mare, concurenții primesc și anumite sume săptămânal pentru participare. Sumele diferă în funcție de concurent, iar printre cei care primesc cele mai mari recompense se numără cântăreața Lidia Buble. Potrivit playtech.ro, cântăreața câștigă în fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană 5.000 de euro.

Ce spunea Lidia Buble înainte de a plecat în Republica Dominicană: „Sunt convinsă că va fi o mare problemă”

Lidia Buble că este vegetariană de mai bine de 8 ani, așa că, prezența ei la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este o mai mare provocare. Înainte de plecare, Lidia Buble a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că, pe lângă fricile pe care speră să le învingă, printre cei mai mari „dușmani” va fi foamea.

„Eu sunt vegetariană, nu mănânc carne, iar în show vor fi multe probe în care va trebuie să mâncăm tot felul de alimente…Va fi foarte greu. Am încercat de multe ori să mă împrietenesc cu carnea și nu am reușit deloc. Sunt convinsă că va fi o mare problemă. Insectele și momentul în care va trebuie să mănânc carne, care sigur nu va fi gătită gustos. Am plecat de acasă cu gândul că nu există „nu pot” și îmi voi da toată silința să mănânc ce o fi să fie pus în farfurie”, a spus Lidia Buble pentru ego.ro.

2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.