Ce este theta healing și cum te ajută. Ilinca Vandici folosește tehnica de 1 an VIDEO EXCLUSIV

Sfaturi de la psihoterapeutul Alina Smărăndescu
Ce este theta healing și cum te ajută. Ilinca Vandici folosește tehnica de 1 an VIDEO EXCLUSIV

Ediția 78 a emisiunii Ego Life este despre cunoaștere, emoții, iertare și evoluție. linca Vandici, prezentatoarea Kanal D, și Alina Smărăndescu, psihoterapeut și instructor theta healing au discutat alături de Dana Săvuică despre cum pot depăși oamenii anumite situații, blocaje sau convingeri limitative.

Alina Smărăndescu este instructor theta healing. Cum îi ajută pe oameni acest tip de terapie

Ilinca Vandici și Alina Smărăndescu se cunosc de un an, de când cunoscuta prezentatoare TV a început să facă terapie și a descoperit beneficiile theta healing-ului. Psihoterapeutul a explicat despre ce este această terapie și cum îi ajută pe oameni în diferite situații.

„Theta healing-ul este o tehnică foarte, foarte faină pentru că este profundă și se lucrează pe mintea noastră subconștientă. Și prin mintea noastră subconștientă ai acces la foarte multă informație, în special la cea care te blochează pe anumite paliere ale vieții tale. Și prin theta healing ai posibilitatea să eliberezi de acolo tot ce te blochează: emoții, amintiri, convingeri limitative, partea asta de dependențe poate de anumite emoții sau poate situații sau substanțe. Cu theta healing-ul se fac minuni”, spune Alina Smărăndescu, psihoterapeut și instructor theta healing.

Ilinca Vandici face theta healing de un an. De ce a ales acest tip de terapie

Ilinca Vandici a dezvăluit la Ego Life că se împlinește un an de când a început terapia theta healing cu Alina Smărăndescu. În tot acest timp a fîcut și un curs pe care psihoterapeutul îl ține și urmează și altele, după cum dezvăluie prezentatoarea TV.

„Vreau să am eu informația și uneltele necesare pentru pentru a-mi face bine mie, pentru a-i face bine copilului meu, spațiului în care trăiesc, sunt și îmi exercit așa activitățile de zi cu zi, oamenilor care sunt în jurul meu și cu care intru în contact. Despre asta e vorba. Despre mine, de fapt”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Vezi și – Cum trebuie să fie un bărbat ca să o cucerească pe Ilinca Vandici. Ce își dorește de la viitorul partener: “Lista poate continua!” VIDEO EXCLUSIV

Cum s-a schimbat viața Ilincăi Vandici de când face theta healing

Ilinca Vandici a dezvăluit că este mult mai calmă și are mai multă răbdare. Astfel, acum nu mai ia decizii la nervi sau pe moment, ci preferă să pună toate lucrurile în balanță, să le treacă prin filtre, să se gândească foarte bine și abia apoi să ia o decizie.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *