Ce fac Anca Serea și Adi Sînă, după mai bine de 11 ani de relație, ca să păstreze aprinsă flacăra iubirii. Secretul nebănuit

Anca Serea: “Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche”

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu de mai bine de 11 ani și au împreună trei copii. Pentru ca flacăra iubirii să nu se stingă cei doi au găsit soluția perfectă. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce fac și cum se comportă unul cu celălalt în relație.

Anca Serea și Adi Sînă, secretul unei relații de lungă durată: “Îmi aduce flori, îmi scrie de mesaje deocheate”

Anca Serea a dat detalii despre relație pe care o are cu Adi Sînă după mai bine de un deceniu de relație. Potrivit vedetei, ea și soțul ei au descoperit secretul pentru e menține flacăra iubirii aprinsă. Mărturisește că ei încă se comportă ca doi copii atunci când sunt singuri. De asemenea, există aproape în fiecare zi romantism. Adi Sînă îi cumpără flori Ancăi sau îi trimite mesaje deocheate, lucruri care contribuie la menținerea relației așa cum era la început.

Anca Serea povestește că li se întâmplă să aibă și momente mai grele, însă ei reușesc să își arate dragostea indiferent de loc și de moment.

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie de mesaje deocheate. (…)

Noi încercăm să păstrăm, chiar și după mai bine de 11 ani de relație, flacăra aprinsă. Avem și momente mai grele, dar mare majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase și ne arătăm dragostea indiferent de loc și de moment”, a spus Anca Serea despre relația lor pentru wowbiz.ro.

Anca Serea: “Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche”

Anca Serea este de părere că atribuția principală a femeii într-un cuplu este să mențină acel foc al pasiunii. Mărturisește că are și bărbatul o mare parte, dar consider că arma seducției este la femei. De asemenea, consideră că și gesturile mici și sunt foarte importante, cu ar fi un ceai adus la pat sau o cafea.

“Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche. Cred că un cuplu mai are nevoie și de timp alocat fiecărei persoane, dar sunt importante și escapadele de o zi sau două și foarte importante sunt și gesturile mărunte: un ceai adus la pat, o cafea”, a mai spus Anca Serea despre roluri celor doi oameni într-un cuplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.2 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *