Ce face Andreea Bălan în fiecare seară. Nu renunță la asta nici măcar atunci când este epuizată: „În viață nu faci tot timpul ce ai chef” VIDEO EXCLUSIV

E regulă obligatorie și niciodată nu o încalcă

Andreea Bălan are 38 de ani și de 20 de ani are aceeași greutate, cu toate că a trecut prin două sarcini. În timp ce multă lume crede că totul se datorează genei, Andreea Bălan declară în exclusivitate pentru EGO.ro că în spatele siluetei sale stă foarte multă muncă, dar mai ales multă disciplină. În timp ce alte femei nu concep să încheie ziua fără o rutină de îngrijire facială și corporală, artista nu se pune în pat până nu își face antrenamentul sportiv.

Cum își menține Andreea Bălan silueta: „De multe ori mănânc salată ca să pot să mănânc desert”

De câte ori o vedem pe Andreea Bălan în ținute mulate nu putem să nu ne întrebăm dăcă artista chiar mănâncă vreodată și dacă știe cumva ce gust au prăjiturile.

„Pe Tik Tok există un filmuleț în care am în față un curcan imens și spun că acel curcan este o porție. Glumesc. Chiar mănânc. De două ori pe zi, un singur fel. De multe ori mănânc salată ca să pot să mănânc desert. Fără desert nu se poate”, ne-a povestit amuzată Andreea Bălan. Până nu de mult, reușea să se mențină în formă și din cauza faptului că era o persoană care se consuma extrem de mult interior, fapt care îi tăia pofta de mâncare și afinitatea pentru dulciuri. „Nu mă mai consum deloc pe interior. Lucrezi cu tine și îți dai seama că viața oricum se desfășoară, vrei sau nu vrei, și nu are rost să te mai stresezi. Nu mă mai stresează absolut nimic”.

„Corpul nu îți mai răspunde ca la 25 de ani”

Acum nu se mai consumă, însă își consumă altfel energia.

„Eu fac sport în fiecare zi o oră. Seara, înainte de culcare, fac acasă. Nu am timp să merg la sală și atunci fac acasă. Am gantere, săculeți. Apoi dansez cu Petrișor, am concerte, în primăvară am patinat trei luni la „Dancing on ice”, apoi am fost în „America Express”, unde am mers mult pe jos, deci trebuie să faci un efort după 35 de ani. Corpul nu îți mai răspunde ca la 25. La 25 de ani nu era nevoie să fac toate aceste lucruri”, a povestit Andreea Bălan despre ritualul ei din fiecare seară, ritual de la care nu se abate indiferent de cât de multă treabă are a doua zi și cât este de obosită.

Pentru artistă, ora de sport nu este o corvoadă, ci mai mult un stil de viață, o disciplină pe care și-a impus-o încă din copilărie.

„Indiferent de ce se întâmplă, vreau nu vreau, ora de sport o fac. E vorba de disciplină. De multe ori nu am chef, dar nu este vorba despre chef. În viață nu faci tot timpul ce ai chef că altfel nu ajungi nicăeri. Faci și ce trebuie ca să ajungi unde vrei să ajungi și este vorba de disciplină. Oamenii de succes au o disciplină foarte mare”, ne-a mai declarat artista, completând că este de datoria ei, ca artist, să se asigure că apare în fața publicului cu o imagine impecabilă.

„Sunt disciplinată din toate punctele de vedere. Este descrierea job-ului meu. Dacă mi-am ales să fac meseria asta, adică să o continui că pașii au fost îndrumați de tatăl meu când eram mică, apoi am ales să o continui, e musai să ai o anumită disciplină. Este în descrierea job-ului ca să zic așa, să mă îmbrac bine, să arăt bine, să fiu prezentabilă, să vorbesc frumos, nu am voie să fac prostii pentru că trebuie să fiu un exemplu. Mie așa mi se pare. Mai ales că apari în fața oamenilor. Când mai ai și copii trebuie să fii un exemplu pentru public cât și pentru copiii tăi”.

„În vacanțe mă plictisesc”

Cu toate că la prima vedere pare o muncă titanică și nu oricine ar putea face față unui astfel de program, Andreea Bălan mărturisește că nu ar puteai trăi atfel și că ea nu se simte epuizată nici fizic, nici psihic.

„N-am obosit. Îmi place ceea ce fac. Este în sângele meu. Asta fac de mică. Dacă faceam de la vreo 20 de ani poate oboseam că eram obișnuită cu o altfel de viață. Dar eu pentru că fac asta de mică mi-a intrat cumva în sânge. Pentru mine e firesc ceea ce fac, e normal”, a mai povestit artista pentru EGO.ro, mărturisindu-ne că atunci când nu are spectacole, filmări sau emisiuni, viața ei este un pic monotonă.

„În vacanță mă plictisesc. Nu o iau razna, dar mă plictisesc. În vacanțe profit de timpul de acolo ca să fac conținut pentru paginile mele de Instagram, Facebook, Tik Tok și Youtube. Asta este viața mea. Așa m-am obinuit eu și știu că pentru mulți e ciudat pentru că de multe ori poate merg în vacanțe în grup și nu înțeleg de ce fac poze sau de ce clipuri. Îmi spun toți să mă mai odinesc și eu dar le răspund că eu așa sunt fericită, așa mă odihnesc. Nu aș putea să stau la plajă și să mă uit la soare”.

Tot ce a învățat însă Andreea în ultimii ani este faptul că nu poate face totul singură, ci că are nevoie de ajutor în unele situații, astfel încât și-a angajat oameni pe care să se bazeze atunci când vine vorba de clipurile pe care le realizează pentru social media.

„Am un ajutor, am un băiat Alex care vine, mă filmează peste tot, am o fată Carin care montează. Mai mă sfătuiesc cu tot felul de oameni, dar le postez eu, îmi place să le postez eu că le mai editez, le mai bibilesc. Am și un fel de reality show la mine pe Youtube, pe canalul meu, care are peste 500 000 de abonați. Urmăriți-mă și acolo pentru că în fiecare luni avem vlog nou”, a mai declarat Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *