Ce face Cătălin Botezatu în backstage, la prezentările de modă internaționale. „Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile” VIDEO EXCLUSIV

„Da. Sunt exigent. Nu sunt rău. A fi exigent nu înseamnă a fi rău”

Toți cei care îl cunosc pe Cătălin Botezatu sau măcar au avut șansa să-l întâlnească în backstage, înaintea unei prezentări de modă, știu că el se transformă total și că este cu totul o altă persoană când vine vorba despre cariera lui. Celebrul designer a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că descrie această „transformare” drept o formă de exigență profesională și că așa este cu toate fotomodelele, indiferent de țara în care își prezintă colecțiile.

A avut o prezentare de modă grandioasă în Grecia, în fața a 6.000 de spectatori: ”A fost divin!”

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a avut prezentări de modă în aproape toate colțurile lumii, însă de niciuna nu a fost atât de entuziasmat cum a fost de cea realizată în Grecia, în fața celei mai cunoscute acropole din lume.

 „Mai frumos decât să faci prezentarea la Acropole, în fața a 6.000 de persoane, cu Acropole în spate, cu un show de 80 de outfit-uri, cu 45 de modele, cu toate vedetele lumii și ale Greciei, nu se poate. A fost divin!”, ne-a povestit designerul, care a chemat din România 10 fete și 2 băieți pentru a completa lista de fotomodele pusă la dispoziție de organizatori.

„Rareori vin cu modele de acasă. 90% sunt modele internaționale. Fac casting în orașul respectiv. Cum am făcut acum la Paris, am făcut și în Atena, și New York. Mint. La Atena am avut 10 românce și 2 băieți, dar restul, până la 45, au fost toate națiile”, a mai declarat Botezatu pentru EGO.ro, completând că și atunci când este în afara țării este la fel de exigent în culise cu fotomodelele lui și ajunge chiar și să țipe la ele dacă are impresia că nu știu exact ce au de făcut pe scenă.

„Da. Sunt exigent. Nu sunt rău. A fi exigent nu înseamnă a fi rău. Sunt un profesionist, vreau să fiu un profesionist, să rămân așa, și atunci poate că lumea mă cataloghează că sunt un pic mai răuț, dar eu de fapt sunt exigent. Dar, da, știu să înjur în toate limbile și știu să urlu la manechine în toate limbile”.

A cunoscut-o pe celebra interpretă a piesei „Jerusalema”, care i-a propus o colaborare

Cătălin Botezatu a ajuns în Grecia după „Săptămâna modei” de la New York și înainte de „Săptămâna Modei”, de la Paris, însă, pe cât a fost de obositor totul, pe atât de frumos. Designerul nu doar că a avut un public impresionant, dar și-a făcut și noi relații de prietenie. Printre cei cu care s-a întâlnit în Atena se numără și Nomcebo Zikode, celebra interpretă a piesei „Jerusalema” care s-a arătat impresionată de creațiile lui Cătălin Botezatu și i-a transmis că și-ar dori să colaboreze.

„A fost funny. În afara faptului că în backstage-ul acela unde au fost și alți creatori erau peste 400 de modele și, deși era un backstage mare, ne călcam în picioare, în rest a fost funny. M-am întâlnit și cu cucoana asta care cântă „Jerusalema”, foarte drăguță de altfel, care mi-a propus o colaborare atât împreună cu ea, cât și împreună cu managerii și cântăreții pe care ea îi manageriază. Am socializat cu marii cântăreți greci care au performat în seara aceea la Atena. A fost un party wow”, ne-a povestit Cătălin.

Dat fiind faptul că în luna septembrie a avut prezentări de modă în diferite locuri ale lumii, de la New York, Grecia, Paris, bagajul lui a fost unul extrem de voluminos.

„Când am prezentări, colecțiile pleacă cargo, pleacă cu mașini, cu tir-uri și mai pun și eu câte un bagaj, două. Iar eu călătoresc cu minimum 4 bagaje. Două am voie, depinde de companie, și două le plătesc, ce să fac”, a mai povestit amuzat Cătălin Botezatu

Lansează o colecție de accesorii pentru casă, la prețuri accesibile

În clipa de față Cătălin Botezatu nu se odihnește, așa cum ar trebui după o lună agitată, ci se pregătește de o nouă lansare. De această dată nu este vorba despre rochii haute-couture, ci despre o adevărată colecție de accesorii pentru casă care îi poartă numele:

„Săptămâna viitoare voi lansa chestii home by Botezatu: prosoape, halate, așternuturi. Din clipa în care fac prezentarea le puteți găsi în 138 de magazine și la un preț mai mult decât accesibil”, ne-a mai spus designerul.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Aprilie 2024. Este o zi în care fiecare nativ se poate face...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *