Ce face Cristi Borcea de fiecare dată când pleacă în vacanță. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „La noi în căsnicie este puțin diferit”. Cum încearcă vedeta să-și educe copiii VIDEO EXCLUSIV

Regula pe care Valentina o respectă cu strictețe când vine vorba de cei 3 copii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au întemeiat o frumoasă familie și se bucură de 3 micuți, Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au grijă să le ofere copiilor tot ce este mai bun. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a povestit ce discuție a avut cu fiul său atunci când acesta și-a dat seama că alți copii folosesc social media.

Valentina Pelinel, detalii despre familia ei

Valentina Pelinel, aflată la un eveniment dedicat frumuseții, ne-a explicat că soțul său, Cristi Borcea, este un mare consumator de produse de frumusețe. Astfel, când cei doi pleacă într-o vacanță, el are grijă să aducă mai multe lucruri de îngrijire ca vedeta:

“La noi în căsnicie, așa cum am mai spus, este puțin diferit. Eu am un soț foarte îngrijit! E ciudat să spun asta pentru că și eu am grijă de mine și am multe produse, dar el are mai multe ca mine! Spre exemplu, când călătorim, îmi place că el are 2 mari borsete! Atunci, eu îmi fac una mică, nu îmi mai car cu mine tot ce îmi iau de obicei pentru că pot să iau de la el! Dacă îmi lipsește o pilă, o forfecuță, are el! În cazul nostru, el este marele consumator de produse de îngrijire și așa l-am cunoscut, nu l-am schimbat eu! Dacă lipsește ceva, are el! O mască, o cremă, nu este problemă!”

Citește și Valentina Pelinel, imagini rare cu fetele ei. Cât de frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea, se transformă în adevărate domnișoare

Cum sunt ca părinți

În același timp, Valentina Pelinel ne-a vorbit și despre copiii pe care îi are alături de Cristi Borcea, Milan și gemenele Indira și Rania. Vedeta a mărturisit că ține la comunicarea pe care o are cu micuții săi și nu este dură:

“Menținem un echilibru. Nu merg pe ideea să fii dur, să țipi la copii, nici nu se pune problema să dai în ei! Eu merg mult pe comunicare și le explic. Eu sunt cea care este mai mult pe acasă și atunci este treaba mea să am grijă de detaliile din viața lor. Ei chiar înțeleg! Am văzut că de mici înțeleg. Chiar sunt cuminți, nu am ce să zic! Comunicarea funcționează. Merg mult pe ce este pozitiv, nu zic: “Nu ai voie asta și atât!”. Nu e OK. Le explic frumos: “Dacă faci așa, o să se întâmple așa. Dacă mănânci mai multă ciocolată, o să te doară burta!”. Atunci ei vin și zic: “Doar atât mănânc pentru că după mă doare burta!”. E un joc permanent cu ei.”

Citește și Câte clase are Valentina Pelinel, de fapt. Adevărul surprinzător despre soția lui Cristi Borcea

Ce i-a explicat fiului său

Chiar dacă copiii săi nu au conturi pe social media, Valentina Pelinel ne-a mărturisit că a purtat o discuție cu fiul său, Milan, care i-a povestit ce postează alți copii. Astfel, vedeta i-a explicat că el este deja cunoscut, astfel că nu trebuie să caute faima pe Internet:

“Nu cred că înțeleg! Milan începe să înțeleagă. A trebuit să îi explic, la un moment m-a întrebat de rețelele de socializare, că alți copii au și postează. I-am zis: “Mama, nu poți să postezi ce vrei tu!”. A auzit că un alt copil are canal de YouTube. I-am spus: “Stai să îți explic! Nu ai nevoie să fii cunoscut, tu ești deja!”. Ne mai vede la televizor, fetițele se uită pe revistele cu mine. Când întreabă, le zic: “Asta făcea mami!”. Îmi răspund: “Așa o să facem și noi!”. OK, o să faceți ce vreți voi! Nu mi se pare OK, sunt încă mici! (n.r. nu au social media) Au toată viața să facă chestia asta, vorba aia!”

Citește și Cum arată fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. A cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei FOTO

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *