Ce face Simona Halep după ce s-a retras de la turneul din Portugalia. Rar o vezi așa pe sportivă, imaginile la care nu te așteptai FOTO

Cum a fost surprinsă

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

Simona Halep și-a anunțat retragerea de la turneul din Portugalia, din cauza unor probleme de sănătate. Sportiva s-a întors în țară, unde se concentrează pe odihnă și relaxare. Cum a fost surprinsă după ce a abandonat competiția.

Simona Halep a revenit în România

La scurt timp după ce TAS i-a ridicat suspendarea, Simona Halep a primit un wild-card pentru a participa din nou la turnee de tenis. Primul la care a evoluat a fost cel de la Miami, unde a fost eliminată după primul tur. Acum, sportiva a mers la turneul din Portugalia, însă a decis să se retragă.

Vezi și: Simona Halep și-a schimbat look-ul. Noua imagine a cucerit fanii: “Ce bine îți stă așa!”

”Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras”, a anunțat Halep, pe Instagram.

Proaspăt revenită în țară, Simona Halep a fost surprinsă recent de paparazzii SpyNews. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu un hanorac, colanți și șlapi, jucătoarea de tenis a fost fotografiată în timp ce ieșea de la un salon de înfrumusețare și se urca în mașina ei. Apoi, Halep s-a îndreptat către un supermarket, de unde a făcut câteva cumpărături, după care s-a dus către casă.

Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep în clasamentul WTA, după decizia dată în cazul de dopaj
Simona Halep, la finalul procesului pentru dopaj

Primul interviu de după revenire

După ce a revenit în competiții, Simona Halep a dat și primul interviu pentru site-ul WTA. Sportiva a declarat că se aștepta să revină pe zgură, însă se bucură că a luat decizia de a se întoarce direct la turneul de la Miami, pentru că îi era dor de energia pe care o simte pe teren, cu public.

Vezi și: Bucurie mare în familia Halep! Cum a apărut Simona Halep îmbrăcată la petrecerea dată în cinstea tatălui și a fratelui ei. Rar fanii o văd așa

”Să fiu sinceră, mă gândeam că voi reveni în timpul sezonului de zgură, să am puțin timp de respiro, să mă calmez. Dar sentimentul pozitiv a fost atât de copleșitor, iar unii oameni din anturajul meu mi-au spus că trebuie să merg să simt energia din nou. A fost decizia potrivită să revin aici, la Miami, să simt energia și dragostea oamenilor, să mă simt liberă din nou.

Nu am un plan. A fost primul turneu, nu știu care va fi planul, vreau doar să joc cât de mult se poate pentru a reintra în ritm. Sunt în vârstă, nu mai sunt tânără, așa că trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez. Majoritatea oamenilor mi-au spus să am grijă, pentru că 18 luni de absență reprezintă o perioadă lungă și trebuie să o iau încet. Așa că voi discuta cu Carlos și vom decide împreună, cu siguranță”, a declarat Halep, pentru site-ul WTA.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *