Ce i-a făcut prințul Harry lui Meghan Markle, la doar 5 luni de relație: “I-am aruncat vorbe dure, pline de cruzime”. Scandal uriaș

"Era calmă, dar mi-a zis pe un ton scăzut, liniştit, că n-o să mai accepte niciodată să-i vorbesc în felul ăsta"
Ce i-a făcut prințul Harry lui Meghan Markle, la doar 5 luni de relație:  “I-am aruncat vorbe dure, pline de cruzime”. Scandal uriaș

În cartea sa de memorii, prințul Harry nu a vorbit doar despre copilărie sau relația cu ceilalți membri ai familiei regale. Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea a făcut mărturisiri și despre relația lui cu soția sa. În carte a dezvăluit ce i-a făcut prințul Harry lui Meghan Markle atunci când aveau numai cinci luni de relație. A povestit totul cu amănunte.

“I-am aruncat vorbe dure”. Ce i-a făcut prințul Harry lui Meghan Markle la începutul relației

Prințul Harry a povestit în cartea sa despre o primă ceartă avută cu Meghan Markle, când erau împreună de doar cinci luni. Acesta povestește cum a țipat la iubita lui. Cunoscuta actriță a plecat din bucătărie, acolo unde a avut loc întreaga scenă. După un sfert de oră a mers după ea și au stat de vorbă. Meghan Markle i-a spus clar, pe un ton calm, că nu va mai accepta așa ceva din partea lui.

„M-am răstit la ea (la Meghan, n.r.), i-am aruncat vorbe dure, pline de cruzime. (…) „Meg a ieşit din bucătărie şi a dispărut preţ de un sfert de oră. M-am dus după ea şi am găsit-o sus. Stătea în dormitor. Era calmă, dar mi-a zis pe un ton scăzut, liniştit, că n-o să mai accepte niciodată să-i vorbesc în felul ăsta. Am încuviinţat. (…) ‘Unde ai mai auzit tu vreodată un bărbat vorbindu-i astfel unei femei? Ai auzit adulţii din jurul tău vorbind aşa când erai mic?’. Mi-am dres glasul şi am ferit privirea: ‚Da’”, povestește Harry în cartea sa autobiografică.

Când a cerut-o prințul Harry pe Meghan Markle în căsătorie

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut în anul 2016. În noiembrie 2016, în timp ce ea pregătea cina, Harry și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. Și-a dorit să recreeze o amintire din Africa, astfel că a pregătit totul în detaliu în timp ce Meghan se afla în bucătărie.

Prințul Harry mărturisește că tremura de emoții atunci când a cerut-o pe Meghan de soție, iar inima îi bătea foarte tare. Ea a înțeles ideea și a spus marele DA chiar înainte să vadă inelul.

„Am deschis o sticlă de şampanie, un dar foarte vechi pe care îl păstram pentru o ocazie specială, (…) am rugat-o pe Meg să-şi ia paharul şi să vină cu mine. (…) Am condus-o în grădină. Era o seară rece. Eram amândoi înfofoliţi în haine groase. (…) Aşezasem lumânări electrice în jurul păturii. Voiam să arate ca în Botswana, ca locul unde m-am gândit prima dată să o cer de soţie. Am îngenuncheată pe pătură, (…) cu ochii în lacrimi am scos inelul din buzunar şi i-am spus. Tremuram tot, iar inima îmi bătea zgomotos, iar vocea îmi era gâtuită, dar ea a înţeles ideea”. Ea a spus „Da” chiar înainte să vadă inelul şi cei doi, povesteşte prinţul, au început să râdă”, a povestit Harry în cartea sa.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.