Ce i-a zis Elena Udrea fetiței sale. Nu a putut să-i spună că e în arest

Elena Udrea vorbește zilnic cu fetița ei, la telefon
Ce i-a zis Elena Udrea fetiței sale. Nu a putut să-i spună că e în arest

Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare pentru femei. Fostul ministru stă în carantină timp de 21 de zile, iar ulterior va fi mutată alături de celelalte deținute. Avocata Elenei Udrea a dezvăluit ce i-a spus aceasta fetiței sale.

Ce i-a zis Elena Udrea fetiței sale: „Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar?”

Elena Udrea vorbește la telefon în fiecare seară cu fetița ei. Fiica Elenei Udrea nu știe că mama sa este la închisoare, ci că este plecată în Italia. Ea și Adrian Alexandrov au decis ca fetița lor să știe că mama ei este la muncă deoarece i-ar fi foarte greu să înțeleagă adevărul.

„E singurul mod de comunicare. Fetița nu știe la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriștii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov pentru romaniatv.net.

Ce face Elena Udrea în penitenciar. Cât are dreptul să vorbească la telefon zilnic

Elena Udrea are voie să vorbească la telefon zilnic și să iasă la plimbare timp de o oră și jumătate. Avocata acesteia susține că nu au timp să vorbească foarte mult pentru a pregăti o apărare așa cum ea și-ar dori.

„Iese la plimbare o ora și jumătate pe zi. (…) Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe săptămână când te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 min la telefon?”, a mai spus avocata Silvia Uscov.

Pe data de 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, fiind găsită vinovată pentru acuzații de luare de mită și abuz în serviciu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *