Ce i-au spus medicii lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns de urgență la spital. Interdicția pe care a primit-o, la 66 de ani

Află ce i-au comunicat doctorii fostului afacerist!

Irinel Columbeanu traversează, fără îndoială, una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Fostul milionar de la Izvorani nu numai că a rămas fără întreaga sa avere și a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni, ci se confruntă și cu grave probleme de sănătate. De curând, aceasta a ajuns de urgență la spital. Află, din rândurile de mai jos, ce i-au spus medicii!

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital. Ce i-au transmis doctorii

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, traversează cea mai neagră perioadă din întreaga sa existență. Fostul om de afaceri este falit și a ajuns să-și ducă existența într-un azil de bătrâni.

Și ca și cum asta nu ar fi fost suficient de rău, au apărut să apară și problemele de sănătate. Însă, se pare că acestea provin de la AVC-ul pe care fostul soț al Monicăi Gabor l-a suferit în anul 2001.

Motivul pentru care fostul milionar a ajuns pe mâinile medicilor

În urmă cu câteva săptămâni, Irinel Columbeanu a plecat la munte pentru a se relaxa . Însă, se pare că scurta ieșire i-a făcut mai mult rău decât bine fostului om de afaceri.

Odată ajuns la azil, fostului partener de viață al Monicăi Gabor i s-a făcut rău și a ajuns în grija doctorilor. În cele din urmă, Irinel Columbeanu și-a revenit, însă medicii i-au pus câteva interdicții.

”Sincer, nu îmi explic cum. Am fost la spital. Cred că în urma primului AVC pe care l-am avut, în 2001. E bine să evit zborul cu avionul și să evit supărările”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și Imagini șocante cu Irinel Columbeanu, problemele de sănătate l-au transformat complet! Ce mesaj disperat i-a transmis fiicei sale din America!

”Își poate pune viața în pericol”

Despre problemele de sănătate ale lui Irinel Columbeanu a vorbit, de curând, și Ion Cassian, cel care deține azilul de bătrâni în care fostul afacerist stă de circa o jumătate de an.

Patronul centrului a spus că fostul milionar ar trebui să evite deplasările cu avionul pentru a nu-i fi afectat creierul și circulația sângelui. Toate acestea din cauza presiunii care se resimte la peste 10.000 de metri altitudine.

”Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca, dar, după ce a făcut aceste AVC-uri, nu mai are voie să zboare cu avionul. Își poate pune viața în pericol”, a declarat Ion Cassian, în exclusivitate, pentru Playtech Știri.

Te-ar mai putea interesa și Irinel Columbeanu, declarații surprinzătoare despre “viitorul ginere”. Irina are iubit în America, la doar 17 ani. Ce s-a aflat despre el!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *