Ce i s-a furat lui Răzvan Botezatu. Pur și simplu nu i-a venit să creadă, atunci când s-a uitat pe camerele video

Iată ce i s-a furat lui Răzvan Botezatu!

Răzvan Botezatu a fost prezentator la Atena Stars și a participat la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Însă, de ceva timp, acesta s-a retras din televiziune și s-a mutat în Eforie Sud, acolo unde și-a deschis un magazin de haine pe care-l promovează intens pe rețelele sociale. Recent, fostul moderator a dezvăluit că a rămas fără un obiect important. Află ce i s-a furat. S-a văzut totul pe camerele video!

Răzvan Botezatu a rămas fără un obiect de valoare din magazinul său

Răzvan Botezatu era unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Acum câțiva ani, însă, acesta a decis că este momentul unei schimbări importante, așa că și-a făcut bagajele și s-a mutat din București.

Mai mult decât atât, el s-a retras din televiziune. Acum, fostul concurent de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” locuiește în Eforie Sud și se ocupă de propria sa afacere, mai exact de un magazin de haine.

Ce obiect i s-a furat fostei vedete de la Antena Stars

Răzvan Botezatu s-a retras de pe sticlă, dar continuă să fie extrem de activ pe rețelele sociale, acolo unde își promovează afacerea. În plus, el își amuză urmăritorii cu fel de fel de întâmplări amuzante.

Recent, fostul prezentator TV a dezvăluit că a fost jefuit. Însă, Răzvam Botezatu nu a apărut supărat în fața fanilor săi, ba din contră. El a spus că a rămas fără aparatul POS, dar ”hoțul” s-a întors în magazin și și i l-a înapoiat.

”Trebuie să vă povestesc. Mi-au furat POS de la magazin. Venise o clientă să plătească cu cardul și nu îl mai găseam. M-am tot gândit, am căutat peste tot, în tot magazinul. Am început să mă uit pe camere.

Am stat și m-am tot uitat pe camere, când văd la un moment dat o persoană care ia POS-ul și pleacă cu el. Am zis că ce mă fac. Vine persoana respectivă cu POS înapoi și a zis că a crezut că este telefon.”, a povestit Răzvan Botezatu pe TikTok.

Citește și De ce viciu nu a putut să scape Răzvan Botezatu nici măcar după o lună petrecută în jungla de la Sunt Celebru: „Acum îmi pare rău” VIDEO EXCLUSIV!

”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

În urmă cu ceva timp, Răzvan Botezatu a fost invitat în emisiunea Biancăi Drăgușanu de la Kanal D2. Acolo, el a mărturisit că este foarte fericit și că îi merge bine pe toate planurile. Fostul prezentator TV nu numai că are o afacere de succes, dar are și un iubit de circa trei ani de zile, cu care se înțelege de minune.

”Da, am o relație! Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile. Sunt foarte fericit. Știi că în viața te gândești că nu o să îți meargă și cu banii și cu dragostea și cu afacerea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și la mine s-au potrivit toate astrele”, a spus Răzvan Botezatu.

Citește și Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Nu mai puteam să respir, eram anorexic, nu mai mâncam, nu mai dormeam, îmi era frică” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *