Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan în casa părinților lui Victor Cornea: “Am avut un șoc”. Mărturisirea neașteptată a artistei

Scris de: Stan Filon

26 Sep. 2023

Andreea Bălan a suferit un șoc atunci când i-a cunoscut pe părinții noului său iubit, Victor Cornea! Cea care a povestit a fost chiar celebra cântăreață.

Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan în casa părinților lui Victor Cornea

Andreea Bălan iubește din nou și pare că este iubită la rândul ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismenul Victor Cornea, iar relația lor avansează cu pași repezi. Cei doi parcă nu se mai satură să petreacă timp împreună, iar cântăreața își însoțește iubitul la toate turneele de tenis.

La rândul lui, cu siguranță o însoțește pe vedetă la concertele importante, deoarece nu vrea să o scape din ochi pe celebra sa iubită. După cum bine știm, Andreea Bălan are două fetițe, pe care jucătorul de tenis deja le-a întâlnit și cu care se pare că se înțelege de minune. Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostază senzuală departe de România. Cum s-au pozat cei doi

Ce i s-a intamplat Andreei Balan in casa parintilor lui Victor Cornea
Ce i s-a intamplat Andreei Balan in casa parintilor lui Victor Cornea

Ce a văzut Andreea Bălan în casa socrilor săi

La rândul ei, Andreea Bălan a mers la Sibiu, la socri. I-a întâlnit pe părinții lui Victor Cornea, care au plăcut-o pe loc, drept urmare vizitele s-au întețit. Cântăreața a povestit recent că a trăit șocul vieții sale, atunci când a mers pentru prima dată la părinții iubitului său. Vedeta obișnuiește să mediteze, însă o imagine îi tot apărea.

”În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui. Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a povestit Andreea Bălan, pe YouTube. Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea duc relația la următorul nivel. Se întâmplă mai repede decât se așteptau toți

Cum s-au întâlnit Andreea Bălan și Victor Cornea

Dar cum s-au întâlnit cei doi iubiți? Ei bine, Andreea Bălan a povestit totul. Și-a întâlnit noul iubit pe internet, așa cum se obișnuiește deja de ani de zile.

”Aici, pentru că Victor mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate, pentru că m-a complimentat la un filmuleț care nu avea nicio legătură cu aspectul, cu brandul meu, concertele, cu o ținută sexy, mi-a atras atenția. Am vorbit despre spiritualitate, tenis, disciplină și așa am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Andreea Bălan, pe YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *