Ce i s-a întâmplat Danei Săvuică în vacanța din Maroc. Oamenii au atenționat-o imediat. „Fiecare greșește și o face neintenționat”

Sfaturi despre regulile pe care anumite țări le au
Ce i s-a întâmplat Danei Săvuică în vacanța din Maroc. Oamenii au atenționat-o imediat. Fiecare greșește și o face neintenționat

Dana Săvuică a povestit în cadrul emisiunii Ego Life o întâmplare pe care a avut-o în vacanța din Maroc. Prezentatoarea emisiunii EGO Life nu se aștepta să aibă parte de o asemenea situație, însă susține că a fost o lecție. Alături de Yuricary și Adina Halas, aceasta a adus în discuție un aspect important, regulile de care oamenii trebuie să țină cont atunci când vizitează o țară străină.

Ce a pățit Dana Săvuică în vacanța din Maroc

Dana Săvuică îi îndeamnă pe oameni să se informeze înainte de a pleca într-o vacanță. Să se pună la punct cu detalii esențiale ce țin de cultura oamenilor de acolo. De asemenea, trebuie să știe despre obiectele lor sacre sau despre tradițiile pe care localnicii le respectă cu strictețe.

Dana își amintește că a trecut printr-o astfel de experiență. Fără să știe că în zona respectivă nu are voie să facă poze, vedeta a fost oprită de câțiva oameni care i-au explicat acest lucru.

“Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta în Maroc (n.r. să facă poză unde nu avea voie) (…) Eram acolo la bazar, mergeam pe străzile alea care sunt foarte înguste, foarte pitoresc totul. Într-adevăr și la ei așa e cultura, nu ai voie să le faci poze. Iar eu eram cu telefonul și selfie stick-ul și făceam poze așa, de atmosferă, și cu toate acestea au venit la mine niște oameni și mi-au zis: Vă rog, nu-mi luați sufletul, nu-mi furați sufletul. Ok, noi nu vrem aici să blamăm pe nimeni pentru că fiecare greșește și o face neintenționat”, a povestit Dana Săvuică la Ego Life.

Ego Life
Dana Săvuică, alături de Yulicary Sarracent și Adina Halas

Yuricary, despre experiențele ei ca tour lider

Yulicary Sarracent povestește că i s-a întâmplat de câteva ori ca oamenii să nu înțeleagă sau să nu țină cont de regulile anumitor țări. Însă atunci când află de ele de la ghidul local își dau seama cât de importante sunt.

“E greu de înțeles, dar până la urmă se ajunge la o înțelegere. De multe ori, doar atunci când spune ghidul local și este mult mai ferm pentru că a fost deranjat de aceste lucruri (n.r. greșeli de vestimentație sau altele din zona respectivă) se ia în calcul”, a povestit Yuricay, în emisiunea EGO Life, despre experiențele ei.

De ce să nu porți haine army în safari

Yuricary spune nu este indicat să mergi în safari purtând o ținută army. De foarte multe ori i s-a întâmplat ca persoanele din grupul ei să poarte astfel de haine.

„Atunci când mergem în safari toată lumea crede că acel imprimeu de army este cel mai potrivit pentru safari și nu este. Mulți dintre localnici se sperie că poate ești din armată, din altă țară și atunci nu este ok să mergi îmbrăcat în army în safari. Sunt mici detalii de care poate nu îți dai seama, dar atunci când spune ghidul local că acest lucru nu este bine văzut, atunci își dau seama. E mult mai greu să îi faci să înțeleagă anumite reguli din alte țări astfel încât să vadă că impactul este mult mai mare pentru oamenii care sunt acolo, fiind un lucru foarte simplu. Dar se ajunge la înțelegere”, a mai spus tour lider-ul.

O serie de ponturi și trucuri utile pentru cele mai bune sejururi, ce nu trebuie să lipsească din bagajul de călătorie, reguli de conduită esențiale pentru locul respectiv, dar și ce trebuie să știi înainte de a alege destinația de vacanță în emisiunea EGO Life!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
3.3 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Peisajul din România care îți taie răsuflarea! Cascada e ascunsă în munți, turiștii străini ar...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea din România care rivalizează cu Thailanda. Puțini turiști au auzit de ea, dar este...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *