Ce îi atrage pe bărbați la o femeie. Nu are nicio legătură cu trăsăturile fizice

Specialiștii au descoperit că sunt câteva aspecte pe care bărbații le găsesc irezistibile la o femeie.
Ce îi atrage pe bărbați la o femeie. Nu are nicio legătură cu trăsăturile fizice

Dacă eterna întrebare „Ce vor femeile?” a rămas în continuare fără răspuns, în schimb, la întrebarea „Ce vor bărbații?” n-a fost chiar atât de greu să-i dăm de capăt. Chiar dacă răspunsul este destul de amplu și stufos, unele lucruri sunt general valabile, atunci când vine vorba despre ce îi atrage pe bărbați la o femeie.

Realitatea este că depinde de mai mulți factori, printre care vârsta, cultura și educația. Un adolescent nu va căuta același lucru la o femeie ca și ca un bărbat de 30 de ani. În ciuda acestui fapt, există și aspecte generale pe care bărbații le caută atunci când își doresc o relație de dragoste stabilă.

Dar specialiștii spun că și vârsta la care bărbații sunt dispuși să „se așeze la casa lor” variază foarte mult. Astfel, unii bărbați la 25 de ani spun că sunt gata să se stabilească sentimental, în timp ce alții și la 40 mai vor „să-și trăiască viața”, potrivit familias.com.

Având în vedere acest lucru, o femeie trebuie să știe și ea ce caută la un bărbat. În primul rând trebuie să afle dacă amândoi vor același lucru de a relația lor. Dacă interesele ei nu corespund cu ale lui, mai bine să îl lase să plece. Altfel, doar își va face viața grea.

Iată ce îi atrage pe bărbați la o femeie

Există unele calități generale pe care majoritatea bărbaților le găsesc atractive la o femeie. Deci ține cont ce îi atrage pe bărbați la o femeie!

  1. Asemănări. Este clar că nu există două persoane identice, dar mulți dintre noi avem gusturi și atitudini similare. Un bărbat se simte mai confortabil cu o femeie căreia îi plac aceleași lucruri ca lui. Cu cât cuplurile au gusturi mai asemănătoare, cu atât se vor înțelege mai bine.
  2. Independența. Bărbații adoră o femeie care este puternică și își gestionează singură propria viață și banii. În plus, se bucură și de o femeie care are scopuri în viață și luptă pentru ele. De asemenea, sunt atrași de o femeie independentă emoțional. Să știi să-ți rezolvi problemele și să nu rămâi blocată în trecut poate fi o atitudine pe care bărbații o găsesc atractivă.
  3. Încredere în sine. O femeie sigură pe ea iese în evidență pentru că știe să-și acorde respect. În plus, emană stima de sine prin modul în care se îmbracă și se poartă. De asemenea, este puternică și fermă în opiniile sale. Asta nu înseamnă că nu trebuie să recunoască atunci când greșește.
  4. Să fie autentică. Nimic nu este mai atrăgător pentru un bărbat decât o femeie care se arată așa cum este ea. Le place foarte mult o femeie sinceră și directă, care spune ceea ce gândește cu respect și bună cuviință. Dacă este și amuzantă, simplă, optimistă, îi place să îi susțină pe cei dragi și nu este ipocrită, cu siguranță va câștiga un loc în inima lui.

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie. Tinerii, mai atenți la aspectul fizic

Într-un studiu realizat de Stephen Whyte, Robert C. Brooks, Ho Fai Chan și Benno Torgler, experții au dezbătut subiectul „ce îi atrage pe bărbați la o femeie”. Iată ce au descoperit:

  • Aspectul estetic: acesta implică frumusețe, constituție fizică, vârstă, estetică. Acesta este cea mai subiectivă parte, pentru că fiecare vede frumusețea prin prisma proprie.
  • Resurse personale: nivel de inteligență, venit și nivel de educație.
  • Personalitate: Aceasta implică încredere în sine, inteligență emoțională, simpatie.

Concluzia finală a arătat că fie că este vorba de bărbat sau de femeie, ceea ce generează mai multă atracție sunt aspectele estetice și personalitatea. Resursele personale trec pe planul secundar.

Cu toate acestea, cu cât persoana este mai tânără, cu atât va acorda mai multă relevanță fizicului unui potențial partener. Pe măsură ce persoana este mai matură, resursele personale și personalitatea devin mai relevante.

De asemenea, cu cât persoana este mai matură, cu atât va acorda mai multă importanță conexiunii emoționale și legăturilor de încredere. Ce îi atrage pe bărbați la o femeie depinde așadar și de vârstă.

Cum să fii cu adevărat irezistibilă

Adevărul este că nu există nicio caracteristică specifică sau care să fie infailibilă în fața unui om. Dacă ar fi așa, toate femeile care sunt frumoase, au bani și o personalitate frumoasă, ar avea succes în dragoste. Dar realitatea este diferită. Nu toți caută același lucru. Ce îi atrage pe bărbați la o femeie până la urmă?

Unii bărbați acordă mai puțină importanță unei femei frumoase. În schimb, caută ca ea să fie autentică și iubitoare. Alții caută independența economică a femeilor și minimizează alte aspecte. Un lucru este cert, dacă ești o femeie încrezătoare și autentică, o femeie care își cunoaște valoarea, atunci vei atrage un bărbat cu aceleași principii și capacitate de a iubi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.7 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *