Ce ingrediente să adaugi în apa cu care uzi florile pentru o îngrijire specială. Așa vor înflori mai repede

Plantele tale vor arăta senzațional cu ajutorul lor!
Ce ingrediente să adaugi în apa cu care uzi florile pentru o îngrijire specială. Așa vor înflori mai repede

Odată ce ai cumpărat o plantă, nu mai există cale de întoarcere. Nu te vei putea opri din a-ți umple casa cu flori, oricât de mult ți-ai dori. Însă, treptat vei observa că fiecare dintre ele este diferită, unică și are nevoie de o îngrijire specifică. Dar unul dintre cele mai importante lucruri este udarea, mai ales pe timp de vară. Totuși, pentru a-ți proteja plantele, dar și a le ajuta să înflorească mai repede, să pui apă nu este de ajuns, astfel te informăm că mai ai nevoie de două ingrediente. Vezi care sunt acestea!

Ce trebuie să pui în apa cu care uzi florile

Îți iubești plantele? Dorești ca acestea să fie sănătoase și aspectuoase? Ei bine, atunci află că ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți dezvăluim un secret știut doar de cei mai experimentați grădinari.

Potrivit acestora, apă nu este suficientă pentru ca plantele tale să supravieţuiască o perioadă de timp mai îndelungată. Ele au nevoie de nutrienți esențiali pentru a rămâne sănătoase, dar și pentru a înflori rapid.

Citește și Plantele pe care să le cumperi în 2024. Îți aduc sănătate, bunăstare și noroc în casă!

Cum să obții cel mai bun îngrășământ natural pentru plante

Acești nutrienți pot ajuta plantele tale să crească mai repede și să producă flori spectaculoase. Prin urmare, nu mai pierde timpul și prepară acum cel mai bun îngrășământ natural pentru plantele tale.

Vei avea nevoie de doar două coji de banane, o cană de orez și doi litri de apă. Acum, taie cojile de banane în bucăți cât mai micuțe, după care introdu-le într-un litru de apă și pune-le la fiert.

Între timp, ia orezul, pune-l într-un alt litru de apă și lasă-l să se înmoaie. Mai departe, oprește focul și lasă cojile de banane să stea în apa aceea încă o zi. Ulterior, amestecă apa de la orez cu apa în care au fiert cojile de banane.

În final, pune lichidul obținut într-un recipient cu pulverizator și stropește florile. Rezultatul se va putea observa peste doar câteva zile. Plantele tale vor arăta uimitor!

Citește și Cele 4 plante care te scapă de mucegai și condens. Trebuie să le ai în casă, sunt de mare ajutor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *