Ce înseamnă când te visezi copil. Mesajul nebănuit din spatele acestui vis

Uneori visele vin pentru a ne aminti de ceva, alteori pentru a ne anunța ceva.
Ce înseamnă când te visezi copil. Mesajul nebănuit din spatele acestui vis

Cu toții visăm, iar unori chiar ne amintim ceea ce am visat. Uneori, visele sunt foarte reale și când ne trezim ne vine greu să credem că a fost doar un vis. Alteori însă, aba dacă ne amintim ceva dimineață.

Mulți susțin că unele vise sunt premoniții și că ne anunță ceva. Alții însă sunt sceptici și spun că visele vin doar din mintea noastră, din gândurile noastre prea multe.

Despre unele vise se spune că vin să ne ajute să ne recâștigăm speranța și entuziasmul. Asta se întâmpă atunci când visezi că ești din nou copil. O întoarcere în copilărie în vis însă nu trebuie să te facă să tânjești după trecut, ci vine ca să înveți ceva din el.

E posibil să te trezești zâmbind într-o noapte, după ce tocmai ai avut un vis în care te-ai întors în copilărie. Interpretarea acestui vis în care devii din nou copil se reflectă în dorința de a recupera iluzia și inocența copilăriei. În general apare în acel moment în care ai cea mai mare nevoie. Pentru că visele tale sunt acolo pentru a te ajuta.

Ce înseamnă când te visezi copil

S-ar putea să visezi să te bucuri de un tobogan ca și când erai copil. Sau că erai cu prietenii de la școală. Sau să ai sentimentul de a fi protejat de părinții tăi. Copilăria este o etapă lipsită de griji și responsabilități la care este convenabil să te întorci din când în când, chiar dacă numai în vise, scrie diariofemenino.com. Acest lucru te va ajuta să te cureți de emoțiile negative și de stresul vieții de adult.

A visa că ești din nou copil nu este un vis care să te facă să regreți că ai crescut. Nici să te lași cuprinsă de nostalgie sau să crezi că timpul care a trecut a fost mai bun. Este mai degrabă un vis care să-ți amintească de acel sentiment că totul a fost posibil, că orice vis ar putea deveni realitate și că ai avut toată viața înainte pentru a-ți atinge obiectivele.

Iată ce înseamnă când te visezi copil. Este un vis reînnoitor care îți restabilește energia și salvează iluzia. Așadar, dacă ai trecut printr-o perioadă de descurajare în care ai dat totul pentru o cauză pierdută, acest vis din copilărie vine pentru a te ajuta să-ți recăpeți puterile și să începi din nou cu același entuziasm ca și pe vremea când erai copil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *