Ce înseamnă când te visezi mireasă. Semnificațiile nebănuite pe care le ascunde acest vis

În tradiţia populară, dacă vă visați mireasă, e un semn rău, de moarte
Ce înseamnă când te visezi mireasă. Semnificațiile nebănuite pe care le ascunde acest vis

Ce înseamnă când te visezi mireasă, în mai multe ipostaze. Se spune că atunci când te visezi mireasă nu este un semn bun. Însă, nu înseamnă neapărat că ceva foarte rău vi se poate întâmpla. O mireasă în vis poate fi interpretată în mai multe forme. Unele dintre ele sunt în beneficiul celor care visează. Pentru a afla mai multe despre asta, vă invităm să parcurgeți textul de mai jos.

Ce înseamnă când te visezi mireasă, lângă un bărbat mai în vârstă

În tradiţia populară, dacă vă visați mireasă, e un semn rău, de moarte. Se spune însă că acest element mai poate simboliza şi încercarea de a-ţi lămuri sentimentele şi speranţele

Dacă te măriţi, în vis, cu un bărbat bătrân, cu riduri şi păr alb, vei avea de luptat cu multe griji şi boli. Potrivit tradiției, mireasa în vis are conotații negative.

Mireasa în vis
Mireasa în vis

Cu toate astea mulți tălmăcitori de vise consideră că un astfel de vis anunță o uniune, un parteneriat benefic într-un anume domeniu din viata ta.

În cazul în care în visul vostru apăreți că mergeți la altar, nu trebuie să dați așa mare atenție. Aceasta este doar o manifestare a subconștientului, cu privire la eveniment.

Mireasa este deja căsătorită în vis

În cazul în care în vis mireasa este deja căsătorită, visul tău poate fi un semnal de alarmă, anunțând probleme în relația de cuplu.

Mireasă singură în vis

Dacă în vis mireasa este singură s-ar putea să vă confruntați în realitate cu o stare de slăbiciune sau cu o boală.

Dacă mireasa aruncă buchetul

Dacă în vis se aruncă buchetul de mireasă, înseamna că in realitate există o persoană care te place și te curtează. Dacă mireasa prinde buchetul, e semn bun. Poate fi vorba chiar și de o cerere în căsătorie.

Mireasa fericită în vis

Mireasa fericită în vis înseamnă că urmează o perioadă cu bucurii. Veți avea parte de o relație liniștită. Dacă în vis apăreți în timp ce sărutați o mireasă, veți avea parte în realitate, de o relație ferfectă cu prietenii.

Daca apare în vis o mireasă care plânge sau este trista sau o mireasă urâtă înseamna că în realitate te vei certa cu cineva din familie sau veți avea un conflict cu partenerul tau. În unele interpretari se spune ca mireasa urata prevesteste o sarcina nedorita.

Daca vedeți o mireasa scoasă din casa, trecuta peste prag, sau fugind de la altar este vis rău, cu conotații nefaste, simbolizând moartea.

Mireasă care apare în cimitir

Acesta este un vis prevestitor de moarte. Tot un astfel de vis prevestește răul, dacă mireasa se află în curtea bisericii. Un apropiat sau chiar bărbatul de lângă tine va muri.

Mireasa moartă, contrar credinței sau sentimentelor care te vor încerca la trezire, semnifică fericirea,

O mireasă cunoscută traduce sentimentele de inferioritate față de acea persoană sau față de cineva apropiat

Mireasa în fața altarului

Dacă mireasa se află în fața altarului este semn bun, denotă o împăcare sufletească, o acceptare a spiritualitațiiîn viața voastră.

Dacă ești măritată și visezi voal de mireasă
Acest vis poate fi nefavorabil, daca sunteți deja căsătoriti. Pentru femeile maritate, voalul este un semn de certuri în familie. Cel mai probabil sotțl nu-și va mai înțelege propria soție.

Pentru bărbați, visul în care apare un voal de mireasă este de asemenea nefavorabil, asa cum spunea Sigmund Freud. El a interpretat un asemenea vis ca semn de îndoială față de soție sau iubită.

Ce înseamnă mireasa în vis pentru o femeie
„Pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire în dragoste, de care însă se teme, pentru că realitatea este exact invers. Dorința se îndeplinește numai daca mireasa este dusa la altar sau dacă femeia se visează mireasă.

Visul de asemenea poate avea explicații foarte negative atunci te visezi scoțând mireasa din casa, însemnând moarte”, sund de părere cei care interpretează astfel de vise.

Mireasa care plânge

Acest vis este unul dintre acele vise ce au semnificații și înțelesuri multiple. Cel mai adesea “plânsul miresei” în vise indică

secrete si amintiri ascunse

exprimare a dorințelor de a vă elibera de vreo obligație sau relație

Visul indică și nevoia de a va relaxa și de a deveni mai puțin serioasă.

Voalul de mireasă

Daca sunteți fată, atunci cu siguranță veți fi incantată de visul în care veți vedea un voal de nuntă, este un semn al căsniciei timpurii. Dar, cum ar trebui bărbații și femeile măritate să interpreteze acest simbol. De obicei, persoana care a visat voalul înțelege acest lucru instinctiv.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.