Ce înseamnă când visezi copil mic

Ce înseamnă când visezi copil mic. În cazul în care copilul care vă apare în vis este fată, înseamnă că veți avea parte de o perioadă cu lucruri bune în viața vostră
Ce înseamnă când visezi copil mic

Ce înseamnă când visezi copil mic, în diferite ipostaze. Fie că visați un copil abia născut, fie unul mai mare, totul are o interpretare. Se spune că atunci când visezi copil mic înseamnă că vei avea noroc. Însă, nu întotdeauna copilul în vis prevestește ceva bun în viața vostră sau a familiei. Pentru a afla mai multe despre interpretarea acestui vis, vă invtăm să aflați mai multe din textul de mai jos.

Ce înseamnă când visezi copil mic fată

În cazul în care copilul care vă apare în vis este fată, înseamnă că veți avea parte de o perioadă cu lucruri bune în viața vostră, dar și a familiei. În general, lucrurile pe plan profesional merg mai bine. Ați putea chiar să câștigați o sumă importantă de bani la Loto.

Ce înseamnă când visezi bebeluș

Mai mult, visul poate să prevadă apariția unei persoane importante în viața voastră. Indiferent cu se va interpreta, visul va aduce lucruri bune în viața voastră.

Ce înseamnă când visezi copil mic nou- născut

Atunci când vine vorba despre visele în care apar nou-născuți, acestea pot fi motiv de fericire sau de îngrijorare. Depinde foarte mult, de ipostaza în care aceștia vă apar în vis.

Iată ce semnifică ele, în funcție de modul în care cei mici apar în relație cu voi:

  • Copil mic alăptat – înseamnă fericire și belșug.
  • Copil adoptat – nemulțumire.
  • Nașterea unui copil – moarte.
  • Doi copii – mari bucurii între partenerii de cuplu
  • Copii duși de mână – sfârșitul unei afaceri norocoase.
  • Copil ținut la sân- noroc
  • Leagăn cu un copil- trebuie să aveți speranță pentru viitor. Veți începe noi proiecte.
  • Legănând un copil – vă faceți vise în legătură cu o afacere iportantă
  • Lovind copilul – nedreptate.
  • Mulți copii la un loc – necazuri.
  • Mâna de copil – succes financiar.
  • Mângâiați un copil – îndoieli ce ar trebui clarificate.
  • Copil mic ținut în brațe – necaz, rușine.
  • Copii foarte mici – sporirea familiei.
  • Stând lângă un nou-născut – veți avea parte de o bucurie
  • – Copii vorbind intre ei – veselie și reușită.
  • Copii legănați – seninătate în familie.
  • Te vezi copil in vis – începi o nouă legătura sentimentală.

Ce înseamnă când visezi copil mic plângând

Atunci când copilul plânge, nu sunt vești bune. Se spune că un membru al familiei se va îmbolnăvi. Veți avea parte de o perioadă mai grea, însă în cele din urmă totul se va rezolva.

Alte semnificații legate de copil în vis

Atunci când copilul din vis pare înfometat- depindeți de persoane în viața voastră. Aceste persoane își pun amprenta pe cariera voastră.

Când vă visați copil mic și cineva vă ține în brațe: înseamnă că dați dovadă de imaturitate și vă doriți ca persoana respectivă să vă acorde atenție și îngrijire.

Când copilul plânge în vis- simțiți că nu primiți îndeajuns de multă atenție pe cât aveți nevoie; o alta semnificatie este aceea că vă confruntați cu idealuri neîmplinite sau senzatia că lipseste ceva din viata voastră.

Atunci când în vis apar copii anormal de mici- acest lucru înseamnă sentimentul de neajutorare și teama de a lăsa pe alții să vă descopere vulnerabilitatea. Cu toate astea, nu veți cere ajutorul nimănui și preferați să vă ocupați singuri de această problemă.

Un copil mic ce este neglijat- în acest caz nu vă folosiți potentialul la nivelul maxim. Aveți temeri legate de propriii copii si de capacitatea de a-i proteja și a le oferi confor.

Când în vis un copil se naște- veți avea parte de neînțelegeri și obstacole care vă vor aduce un stres permanent

Când visați un copil mic mort- o amenițare pentru familia voastră. Trebuie să fiți atenți la cei care se află în preajma familiei. În rândul acestora există oameni care vor răul persoanelor dragi. Acesta mai simbolizeaza și sfârșitul a ceva care a facut cândva parte din voi.

În cazul în care o femeie este însărcinată în viața reală înseamnă că este nerăbdătoare să își vadă copilul, însă, se teme că nu va ajunge la timp la spital.

Mai mulți copii jucându-se înseamna că în viața reala puteți primi un bonus financiar sau o promovare la locul de muncă.

Când un copil mic frumos apare în vis: semnificatiile sunt foarte pozitive. Acest vis prevestește o situație benefică și fericită care urmează să apară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *