Ce înseamnă când visezi inundație. Mesajul puternic pe care îl ascunde acest vis. La ce să fii atent

Visul poate transmite un mesaj legat de viitor

Scris de: Daoud Andra

19 Oct. 2023

Ce înseamnă când visezi inundație. Mesajul puternic pe care îl ascunde acest vis. La ce să fii atent

Visele reprezintă mesaje pe care subconștientul nostru încearcă să ni le transmită. Acestea pot avea conotații pozitive sau negative și ne pot, de asemenea, pregăti pentru ceva ce urmează în viața noastră. Ce înseamnă când visezi inundație sau dezastre naturale, în general? Semnificația profundă pe care o are acest tip de vis.

Ce sunt visele

Deși rareori ne amintim ce am visat, creierul nostru produce vise în fiecare noapte. Acestea sunt un produs al imaginației, au caracter involuntar și au legătură cu parte subconștientă și inconștientă a creierului. Visele se produc în timpul somnului REM și chiar dacă avem senzația că durează zeci de minute sau chiar ore bune, în realitate succesiunea de imagini este foarte rapidă și durează foarte puțin.

Se poate întâmpla să nu ne amintim exact ce am visat, dar să ținem minte senzația pe care ne-a lăsat-o acel vis. Unele lucruri care ne produc sentimente negative în realitate ne fac să avem aceeași stare și în vis. Este și cazul dezastrelor naturale și al fenomenelor pe care nu le putem controla, cum sunt inundațiile, cutremurele, incendiile, războaiele etc.

Citește și: Ce înseamnă când visezi fructe. Semnificația profundă pe care o au aceste alimente în vis

Ce înseamnă când visezi inundație

Atunci când visezi o cantitate mare de apă, fie că este produsă de o ploaie abundentă, de revărsarea unui râu sau de incidente casnice, acest lucru are legătură cu un anumit moment din viața ta. Acest tip de vis apare de obicei atunci când te simți copleșit și epuizat. Volumul mare de muncă și de responsabilități cărora trebuie să le faci față în viața reală se pot arăta în vis sub formă de inundație.

Acest vis poate avea legătură atât cu aspectul profesional, cât și cu sfera personală sau financiară. În toate situațiile, inundația din vis este un semn că ești pe cale să pierzi controlul asupra unei situații. Acest vis însă poate transmite și un mesaj legat de viitor.

Citește și: Ce înseamnă când visezi haine. Visul îți transmite un mesaj profund

Ce poate anunța un vis în care apare inundația

Dacă ești o persoană care crede în visele-premoniții, cu siguranță te întrebi ce urmează după un astfel de vis. Ei bine, inundația din vis poate anunța o serie de probleme și pierderi care sunt pe cale să se întâmple. Pentru a decodifica semnificația acestui tip de vis, este nevoie să fii atent la toate delatiile și să încerci să îți amintești cât mai multe.

Dacă este vorba despre o inundație în apartament, pe care o poți rezolva, înseamnă că încă ai control asupra situației. Chiar dacă traversezi o perioadă dificilă, lucrurile se pot rezolva. Dacă visezi o viitură care mătură totul în cale și te simți în pericol, este un semn că cineva profită de tine.

Citește și: Ce înseamnă când visezi porci mistreți. Semnificația ascunsă în acest vis, la ce trebuie să fii atent

Casa inundată în vis

Apa tulbure la inundație, în vis, simbolizează un puternic conflict interior. Gândește-te bine la ce vrei și ce simți și fii sincer cu tine. Dacă inundația este în propria casă, acest vis prevestește probleme în cămin. Poate fi vorba despre relația cu familia sau probleme legate de bani.

Dacă este vorba despre o altă casă, a cuiva cunoscut, acest lucru poate însemna că persoana respectivă se confruntă cu probleme care te afectează și pe tine. Încearcă să te detașezi emoțional de problemele altora și să nu mai preiei energiile lor. Identifică persoanele și situațiile toxice și elimină din gândurile tale tot ce ți-ar putea face rău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *