Ce înseamnă când visezi pești. Semnificații diferite, în funcție de ipostază. Când e semn bun

Peștele simbolizează fertilitatea, dar și semn pentru o sănătate precară. Trebuie să aveți grijă
Ce înseamnă când visezi pești. Semnificații diferite, în funcție de ipostază. Când e semn bun

Ce înseamnă când visezi pești în diferite forme. Peștii sunt un semn de apă și ocupă partea emoțională și echilibrul în dualitate. Peștele în vis poate fi interpretat în mai multe moduri, în funcție de formele în care acesta apare în vis. Astfel că, pentru a afla mai multe despre asta, vă prezentăm mai jos câteva idei despre ce înseamnă când visezi pești.

Ce înseamnă când visezi pești, unul dintre cele 2 semne zodiacale

Peștele simbolizează fertilitatea, dar și semn pentru o sănătate precară. Trebuie să aveți grijă, poate chiar să mergeți să vă faceți analizele. Peştele tinde să reprezinte orice idee sau proiect, care începe să prindă formă, dar care nu a ajuns încă se se concretizeze.

Ce simbolizează peștele în vis
Ce simbolizează peștele în vis

Acest semn astrologic este uneori descris ca doi pești ce înoată în direcții opuse, dar conectați. Peștii sunt un semn de apă și ocupă partea emotionala și echilibrul în dualitate

Ce înseamnă când visezi peşte viu

Când îţi apar peşti vii într-un vis, înseamnă că vei avea noroc. Dacă peştele este crap, poate fi un avertisment cu privire la propria-ţi sabotare din cauza acţiunilor tale.

Peștele care înoată în apă limpede

Acesta este un semn că vei dobândi avere și vei avea putere. Sigur că pentru asta va trebui să munciți și să vă implicați în proiecte importante. Unele cărora până acum, credeați că nu le puteți face față.

Peşte la piaţă

Un peşte descompus mort la piaţă sau la magazin înseamnă dezamăgire sau prevestirea primejdiei sub o mască a fericirii. Competenţă şi plăcere înseamnă când visați o piaţă de peşte

Ce înseamnă când visați că peștele este gătit și mâncat

Asta înseamnă că evorturile voastre actuale voravea rezultate și veți avea succes. Peștele pe care îl visați nu trebuie să fie crap. Pește în vis simbolizează, de asemenea credinţele, spiritualitatea, norocul şi energia, relaţii bune şi durabile.

Peşte în apă

Peştele în apă arată faptul că cel care visează e probabil tot mai aproape de a primi favoruri neaşteptate. Va avea parte de ceva neprevăzut.

Peşte mort

Pentru că peştele este, de fapt, un simbol al vieţii, unul mort averzizează asupra pierderilor. Cel mai probabil e vorba de avere sau de calamităţi cumplite.

Ce înseamnă când visezi pește înotând

Peştii înseamnă noroc, creştere spirituală şi transformare. Când visați peşti înotând se transmit semne din subconştientul tău.

Ce înseamnă când visați că prindeți un pește

Dacă peștele prins este somn, înseamnă că vei fi deranjat de proiectele malefice ale duşmanilor, dar că norocul şi mintea vă vor feri de necazuri.

Ce înseamnă când visezi că pescuiești

Dacă visezi că pescuiți înseamnă energie şi economie. Dar dacă nu reuşiți să prindeți nimic, eforturile voastre de a vă îmbogăţi sunt inutile. Este foarte posibil să primiți un premiu.

Ce înseamnă când visezi pești mici sau mari

Peştii mici reprezintă visul unei femei de a procrea, iar peştii mari sugerează copiii.

Peşti prăjiţi

Dacă un bărbat visează peşti mici prăjiţi înseamnă că acesta are probleme de încredere.

Ce înseamnă când visezi pești în acvariu

Simbolizează limitare, constrângere și interzicerea unor evenimente care în trecut vă erau permise. Tot acest vis, poate reprezenta și faptul că sunteți judecat sau cumva expus pentru plăcerea altora.

Visând pești mari care vă amenință

Daca ați visat o balena sau un rechin înseamnă că ceva din viata de zi cu zi va îngrijorează. Atențe la starea de sănătate.

Peștele negru

Poate avea mai multe semnificații, pozitive și negative. Peștele negru simboliza ușurinta cu care cădeți în ispită, mai ales daca ați visat un mește de un negru profud.

Peștele roșu

Este considerat a fi un semn de noroc și bun augur. Indică, de asemenea, sănătate și posibilitatea unui eveniment fericit in viitorul apropiat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *