Ce intervenție și-a făcut, la 47 de ani, Gabriela Cristea: „Este a doua oară când îmi fac”

Gabriela Cristea merge pentru a doua oară la estetician pentru această intervenție

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta este sinceră cu fanii săi, astfel că le povestește ori de câte ori face o schimbare sau se întâmplă ceva în viața sa. Recent, vedeta trecut pragul unui medic estetician, acolo unde a făcut o intervenție.

Ce intervenție și-a făcut, la 47 de ani, Gabriela Cristea: “Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap”

Gabriela Cristea a decis să meargă din nou la estetician pentru o intervenție estetică pe care a mai făcut-o în trecut. Imediat ce a terminat, le-a arătat prietenilor de pe rețelele de socializare ce a făcut și cum se simte după această schimbare.

Gabriela Cristea a decis că e momentul să scape de ridurile din zona frunții. În doar câteva minute acest lucru s-a și întâmplat.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva’ doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap. Iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Secretul căsniciei Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o relație minunată și încearcă să își găsească mereu timp unul pentru celălalt. Cunoscutul cântăreț ne-a dezvăluit cum se înțeleg și care este secretul relației lor. Tavi mărturisește că este uneori gelos, însă totul în limita bunului simț. Potrivit lui, atunci când iubești pe cineva, gelozia este normală.

“Este vorba de încredere și de respect. Mai sunt gelos, recunosc pentru că acum stau foarte mult pe acasă, având puține concerte. Când se întoarce treaba și o să am concerte, o să fie ea și tot așa. Sunt gelos, dar într-o limită a bunului-simț. Este normală gelozia, dacă iubești pe cineva, nu poți să rămâi indiferent, dar nu trebuie să existe paranoia. Așa a fost de la început, am știut ce mă așteaptă”, a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
1.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *