Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban. Metoda care o ajută să arate spectaculos: „Sunt lucruri pe care ar trebui să le facă orice femeie” VIDEO EXCLUSIV

Ce mare bucurie a trăit în cariera ei de actriță
Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban. Metoda care o ajută să arate spectaculos: Sunt lucruri pe care ar trebui să le facă orice femeie VIDEO EXCLUSIV

Eugenia Șerban, pe care o știți și din ”Inimă de țigan”, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre trucuri de frumusețe, dar și despre mândria cea mai mare pe care a avut-o ca actriță. Eugenia le-a cunoscut pe fetițele care poartă numele personajului Renata, interpretat de ea în celebrul serial de la Acasă TV.

Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban. Ritualul de îngrijire al actriței

Eugenia Șerban a fost prezentă la deschiderea unei clinici de chirurgie estetică. Vedeta ne-a vorbit despre intervențiile la care a recurs de-a lungul timpului. De asemenea, atunci când vine vorba de trucuri simple, ea se bazează pe cremă și demachiere, considerând că toate femeile ar trebui să aibă o astfel de rutină:

“Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine”.

“Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi”

Frumoasa actriță a explicat că, în trecut, nu existau Instagram și TikTok, astfel că nu se lasă influențată de acestea atunci când vine vorba despre cum ar trebui să fie. Vedeta a dezvăluit că este de acord cu operațiile atât timp cât ne ajută să ne simțim bine și nu exagerăm:

“Pe mine nu mă bombardează nici TikTok-ul, nici Instagram-ul. Noi ne-am născut într-o altă perioadă, în care aceste social media nu existau. Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi. Eram foarte tinere (n.r. atunci când vine vorba de trucuri de frumusețe din trecut) și nu trebuia să facem mare lucru. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: “Eu sunt în totalitate de acord! Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există!”.

Eugenia Șerban

Ce surpriză i s-a făcut din partea unor fani

Ținând cont că are o carieră strălucitoare, mulți români o admiră pe Eugenia Șerban. Vedeta chiar a avut marea surpriză să afle că numele personajului său, Renata, din  ”Inimă de țigan”, a fost preluat de unii părinți. Ba, chiar ea ne-a povestit că le-a predat actoria fetițelor care au fost botezate astfel:

“Unii mă opresc, unii nu. Unii mă strigă pe numele personajelor, mulți nu știu care este numele meu real, dar sunt persoane care știu. Cea mai mare mândrie a mea ca actor a fost atunci când mi s-a făcut cunoștință cu fetițele care purtau numele unui personaj pe care l-am jucat doi ani de zile și aveau vârsta personajului meu. Renata. Mai mare satisfacție, ca actor…În primul rând, părinții și-au dorit acel nume pentru că mă admirau foarte tare ca om și ca actor. Acestor fetițe le-am predat eu actoria la Bistrița. Sunt foarte mulți copii în ziua de azi care sunt numiți după anumite personaje, mai ales după personajele bune. Sunt și după personajele rele, dar acum nu ne băgăm noi”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *